Komolyan erre van ma igény?
A rádióban hallottam egy számot az előbb, valami olyasmi volt a szövege hogy "yolo
a kocsival a fába belerongyoló pedig a spoiler a legfainabb lett" Kérdem én mi a jóbüdös franc ez? Már nekem ciki hallgatni... komolyan erre van igény ma Magyarországon? hogy süllyedhettünk idáig?
Mert az angol nyelvű dalszövegek olyan nagyon épületesek, ugye?
Azoknál a legtöbb embernek fogalma nincs, mi is a szöveg.
"...irónia, mi az, egy tablet?"
Tovább kellett volna hallgatnod esetleg. Nem kell hozzá sok ész, hogy az ember rájöjjön, hogy ezeket a dalszövegeket nem abból a célból írták, hogy bárki is művészi dolgokat fedezzen fel bennük. Úgy tűnik, neked még ennyi sincs.
Az Apuveddmeg egyszerű, szórakoztató, megszólítja a fiatalokat, és görbe tükröt tart az idióta gyerekek/tini p*csák elé, akik a tárgyaktól pénztől remélik a boldogságot. Szerintem a maga műfajában zseniális, azt kapja az ember tőle, amit egy popzenétől várhat, ráadásul még üzenete is van, hiszen kiparodizálja ezeket a szülei pénzével ékeskedő kisgyerekeket.
Lehet itt játszani a kultúrsznobot, de semmi értelme. Hallgass Bartók rádiót, vagy tegyél be egy Ludovico Einaudi válogatást youtuberól. Más meg hadd hallgassa azt, amit ő közel érez magához.
A zene címe amit hallottál: wellhello- apuveddmeg
És igen, sok lány erre nedvesedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!