Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát komolyan erre van igény vagy mi a f***!?
Normális fiú vagyok,nem vagyok se disco gyerek meg semmi divatmajom.Nem nézek ki úgy mint egy nyomorék,igényes vagyok.
Kérdem én?!
Miért van az,hogy a legnagyobb gyökér emberek,akik komolyan egy kétszínű senkik,minden lányt megkapnak,meg úgy ált. mindent?!
Aki normális azt meg le se sz*rják..., már nagyon unom..
Naponta látom és a pofám leszakad,hogy okos szép művelt lányok,emberek "beállnak" a "sorba" egy nagy semmiért,utánna meg megy a sírás..., és persze én vagyok a bunkó mert az vagyok aki vagyok.....
Mire jó ez?!
Hova tűntek az igazi emberek,értékek de leginkább a tartás,értitek A TARTÁS!!!???
Az embereknek komolyan az üresség kell meg a sz*r?!
20 éves vagyok de undorodom már nagyon az emberektől.
Vagy disco-s rajok vagy emo kölykök....hát ez komoly,ennyire vitte az emberiség?????
Az a baj,hogy már kezdek kételkedni a kivételekben...
Csatlakozom hozzád... A sulimban a legjobb csajok (nem pi.csák, hanem értelmes, művelt, kedves csajok) a kis szeretetéhes szerencsétlen hülyegyerekekkel jönnek össze, aztán meg későn veszik észre, hogy nekik nem ez kell, csak akkor már elfér bennük a 4es metró, és jön a sírás... az én részemről hamarabb jön a sírás, mert látni 4 éven keresztül, hogy fokozatosan hogy teszi tönkre a csaj a életét meg saját magát, az kiborítóan szomorú...
15/F
senki nem választ unalmas párt magának, mert az csak ideig óráig jó
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!