Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hát komolyan erre van igény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát komolyan erre van igény vagy mi a f***!?

Figyelt kérdés

Normális fiú vagyok,nem vagyok se disco gyerek meg semmi divatmajom.Nem nézek ki úgy mint egy nyomorék,igényes vagyok.

Kérdem én?!

Miért van az,hogy a legnagyobb gyökér emberek,akik komolyan egy kétszínű senkik,minden lányt megkapnak,meg úgy ált. mindent?!

Aki normális azt meg le se sz*rják..., már nagyon unom..

Naponta látom és a pofám leszakad,hogy okos szép művelt lányok,emberek "beállnak" a "sorba" egy nagy semmiért,utánna meg megy a sírás..., és persze én vagyok a bunkó mert az vagyok aki vagyok.....

Mire jó ez?!

Hova tűntek az igazi emberek,értékek de leginkább a tartás,értitek A TARTÁS!!!???

Az embereknek komolyan az üresség kell meg a sz*r?!

20 éves vagyok de undorodom már nagyon az emberektől.

Vagy disco-s rajok vagy emo kölykök....hát ez komoly,ennyire vitte az emberiség?????

Az a baj,hogy már kezdek kételkedni a kivételekben...

2010. ápr. 11. 23:09
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Azért ez durva....de nagyon...

Sokan a soraimat nem látják tisztán és nem értik,hogy mit írtam...mégha sértő is...

És érdekes,hogy ti is ugyan úgy leírtok mint ahogy én másokat,(persze én a tapasztalataimból írtam nem a semmiből....,ok és valóságalap nélkül nem szoktam a levegőbe dobálózni)

Am jó hogy mindenki ismer,az életem,az érzéseim a tetteim stbstb :)..azt közbe sehol semmi...

Örülök,hogy részese vagyok egy ilyen remek divatorinetált társadalomnak..

Remek jövő elé néz az emberiség....

2010. ápr. 12. 00:37
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Mindez nézőpont (és tartózkodási hely) kérdése. Az üresség is, a divatoientáltság is. Mi következik ebből? Hogy az önhergelés, amit folytatsz, a látszat ellenére tudatosan irányítható, akár vissza is fordítható folyamat.

A folyamat visszafordítását nagyban elősegítené, ha nem nehezítenéd a saját helyzeted azzal, hogy olyan helyekre jársz, ahol előre tudod, hogy rajzanak a gyökerek. Sokkal több intelligens, jóérzésű, kultúrált ember van, mint azt te gondolod. Szerintem az a te problémád, hogy nem találtad meg a megfelelő környezeted. Nem könnyű, nekem is 19 évesen sikerült.

Amúgy én művész-beállítottságú vagyok, és hiába jártam humán-kultúr-elitgimibe, ott is szivattak, amíg fiatalabb, gátlásosabb voltam. Aztán érdekes módon pont a divatmajomnak tűnők próbáltak jószándékkal közeledni felém, értelmesen. (Hopp, egy ellentmondás..)

Szerintem én is kb. így érezném magam, ha mondjuk a Bankban próbálnék szórakozni.

A megfelelő környezet megtalálásával szükségszeűen együtt jár a megfelelő társ megtalálása, akivel azonos az értékrendetek.

Állítólag az emberek többsége, a "mainstream" valóban kiszeltündén és győzikén "kulturálódik", és úgy általában olyanok, mint ahogy leírtad. De én ezt nem érzékelem. Az ismerőseim 90%-a értelmiségi. Tudok róla, hogy burokban élek, és nem zavar. Biztos ellenszenves sznobnak tűnök, de én csak egyszerűen azt teszem, ami nekem jó.

Szóval megfelelő környezet megtalálása, nem győzöm hangsúlyozni. Tudom, könnyű mondani.. nekem úgy jött össze, hogy elkezdtem olyan irányba orientálódni, ami engem érdekel (rajzsuli, grafika-kurzus, aztán felvettek.. a többi jön magától.) Nem tudom, téged mi érdekel, de valami biztos..

2010. ápr. 12. 01:04
 23/34 anonim ***** válasza:
34%

"Miért van az,hogy a legnagyobb gyökér emberek,akik komolyan egy kétszínű senkik,minden lányt megkapnak,meg úgy ált. mindent?!"

Nyilván magabiztosak és izgalmasak. A nőket a kiszámíthatatlanság, a magabiztosság, a meglepetés, a titok, a kaland vonzza, nem pedig a "normalitás" unalma.

Láttál már amcsi akciófilmet? Olvastál már romantikus regényt? Milyen a főhős, akibe beleszeret a főhősnő? Normális jógyerek, vagy "zsivány, akiről végül kiderül, hogy arany szíve van", "törvényenkívüli, aki megszerzi azt, ami kell neki" stb.?

"Aki normális azt meg le se sz*rják..., már nagyon unom.."

Nem a normalitás zavarja a nőket, hanem az unalmasság, átlagosság, gyávaság, szánalmasság stb.

Ez a beírásod pl. női nyelven nyafogás, a szánalmasság kategóriájába tartozik és _férfiatlan_.

"és persze én vagyok a bunkó mert az vagyok aki vagyok...."

Azt hiszed magadról, hogy a nőknek téged KELLENE választaniuk, miközben nem vagy vonzó számukra. Ezt a nők bunkó álláspontként érzékelik.

"Hova tűntek az igazi emberek,értékek de leginkább a tartás,értitek A TARTÁS!!!???"

Elég homályos szó ez a "tartás", csak sejtem, mit akarsz mondani. Egy biztos, a nőket konkrétan nem érdekli. A nőket a férfiasság érdekli.

"20 éves vagyok de undorodom már nagyon az emberektől."

Női szemmel ez gyermeteg picsogás, azaz férfiatlanság, ami nem vonzó. Az összes "elegem van a világból", "elegem van az emberiségből" stb. gyerekes picsogás és nem vonzó a nők szerint. A nők bölcsek.

"Az embereknek komolyan az üresség kell meg a sz*r?!"

Üresség? Mi ez a nyávogás? Olvastál 20 oldal Dosztojevszkijt és most utánzod? Neeee... A nők azonnal átlátnak az ilyeneken, hogy "üresség" stb. Mi is ez az üresség és mit állítasz szembe vele? Szerintem nem tudsz rá konkrét választ adni.

2010. ápr. 12. 02:52
 24/34 thedani ***** válasza:

Igazad is van meg nem is. Tényleg eltorzultak egy kicsit az értékek amit a társadalom nagy része elvár tőlünk. Mondjuk főleg a fiataloknál. De ha te nem vagy olyan mint ők akkor kerüld őket és keresd meg a saját környezeted, ahol olyanok vannak mint te. A csajok között is próbáld meglátni azt aki hasonlít hozzád. Nekem is volt sok kalandom nőkkel akik nem voltak éppen intellektuális társaim, de végül megtaláltam azt akivel összeillünk. Az emberek meg mindig is hülyék és lusták voltak, csak ez mindig másképp jött ki. Nekem van egy ikertestvérem, és ugyanolyanok vagyunk és elég intelligensek, ő mégis azt mondta hogy ő nagyon hülye mert jó nagyon hülyének lenni és beilleszkedni a többi hülye közé.

Ennyit az emberiségről és az ésszerű dolgokról.

2010. ápr. 12. 08:03
 25/34 A kérdező kommentje:

Kedves 02:52

-"unalmasság, átlagosság, gyávaság, szánalmasság stb"stbstbstb....

Monodom én,hogy ismertek!!!!:)..az a vicc,hogy NAGYON DE NEM!FElsoroltál minden rosszat,de nem illik rám semmi se...ezt nagyon benézted..és ezt nem 1 ember tudja bizonyítani..

Ha tudnád,hogy miket tettem és teszek nap mint nap az életbe....akkor...áhh lényegtelen..

mind1..

azért köszönöm a válaszokat...

2010. ápr. 12. 08:55
 26/34 anonim ***** válasza:
73%

Én megértem a kérdezőt, hiába hurrogjátok le, bár én idősebb vagyok és volt jó pár barátnőm. Ezt csak azért írom, mielőtt megkapnám én is, hogy sikertelen picsogó ember vagyok. Hát nem vagyok az, sosem voltam, de látom amit látok, kívülről is!

Valaki ezt írta: "Lehetsz igényes,de mit érsz vele,ha közben ítélkezel mások felett,senkiknek nevezel másokat és nyápic, nyavalygó hisztérika vagy?"

Ez miért ítélkezés mások felett? Ennyi erővel semmiről nem ondhatná el az ember a véleményét, mert az már rögtön "ítélkezés". Ha valaki lányosan néz ki, az lányosan néz ki - és ezért nem én vagyok a hibás, hogy van szemem és meg mertem látni. Vagy menjünk el bizonyos dolgok mellett becsukott szemmel, csak azért, hogy "jajjj szegény másik ember lelki világát meg ne bántsuk"? Na és ezek után akkor ki is a nyápic?

Egy másik válaszoló azt írta, hogy a nők az unalmasságot utálják. Kezdjük ott, hogy az "unalmasság" relatív fogalom. Nekem a sok kis gizda 40 kilós gyerek az unalmas (hoppá, ítélkeztem mások felett, kövezzetek meg).

Hogy ítélkezik valaki előre? Mondok valamit, le fogsz ülni: mindenki ítélkezik és mindenki előítéletes! Aki nem az, az nem normális! Előítélet már alapból az, ha egy csöves odamegy hozzád az utcán és te nem adsz neki csak úgy pénzt! Ez már előítélet! Aki rögtön kipakolja a tárcáját neki az fogyatékos! Ez tény, és nem tudtok levitatni, konkrétan egyetemi tananyag kommunikációból (nem komm. szakos vagyok, de bejártam pár órájukra).

2010. ápr. 12. 10:02
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyu.

Első körben az a cink, hogy mint említették a tucat- plázacicákat látod meg. Mivel ők divatosak ezért ők is az extra úgymond "fullos" pasikat keresik!

Aki meg csúnya csaj az meg azért keresi h tudja majd mutogatni.

Én se vagyok raj meg egyébféle állat, van 1 stílusom egy karakterem és MAGABIZTOSSÁGOM. És megtehetem h válogathatok a csajok közt és általában sikerül mindig vmi szebbet kifogni;)

Szóval cs "szinte" magabiztosság kérdése. A magabiztosság ad 1 féle kisugárzást amit a mai csajok keresnek..;)

Szoval kezdj el magabiztosságot építeni és jolesz minden;)

Nyugodtan lelehet szavazni ez az én álláspontom, nekem ez jött le párévnyi tapasztalat alatt... :/

Ice 15/f;)

2010. ápr. 12. 10:18
 28/34 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem vagy kínáncsi a véleményekre, akkor minek tetted fel a kérdést... Ha valaki válaszol, akkor rögtön lehurrogod, hogy mit képzel magáról, hiszen nem is ismer.

Úgy tűnik nálad vannak jó és rossz vélemények, és neked az a jó, aki egyetért veled, a többiekre nem vagy kíváncsi.

És ahogy az egyik előző írta (nem ezekkel a szavakkal): az érzelmi intelligenciád sincs a toppon (egy nagy nulla).

És azért tartanak bunkónak, mert az vagy. Nyilván nem kellesz egy lánynak sem így, hogy süt belőled a gyűlölet mindenki iránt, csak nyavajogni tudsz, mindenkit szánalmasnak találsz és lenézel és mindezek tetejébe 20 évesen hűde okosnak, tapasztaltnak és érettnek képzeled magad.

Egy beképzelt kis lúzer vagy, ennyi... Nekem nem ez az érték, valóban.

25/L

2010. ápr. 12. 14:15
 29/34 anonim ***** válasza:
40%
tegnap 23:42es vagyok, attól mert hisztiztek -mert ez igenis az-, nem fogjátok megváltoztatni az embereket, örüljetek hogy ti minden tekintetben császárok vagytok és járjatok magatokkal.
2010. ápr. 12. 15:40
 30/34 anonim ***** válasza:
62%
Úgy-e érzed, hogy nem érdemel meg téged ez a mai eberiség? A csizmácskád széléig sem érnek fel ezek a testi, lelki törpék? Vagy szüless újra egy jobb korban, vagy siess egy pszichologushoz, talán ő tud neked valami előremutatót mondani.
2010. ápr. 12. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!