Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Komolyan erre van ma igény?

Komolyan erre van ma igény?

Figyelt kérdés

A rádióban hallottam egy számot az előbb, valami olyasmi volt a szövege hogy "yolo

a kocsival a fába belerongyoló pedig a spoiler a legfainabb lett" Kérdem én mi a jóbüdös franc ez? Már nekem ciki hallgatni... komolyan erre van igény ma Magyarországon? hogy süllyedhettünk idáig?

2017. febr. 12. 16:44
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

"egyszerű de fülbemászó dallam"

Éppen ez az egyik baj!

2017. febr. 12. 19:56
 22/34 anonim ***** válasza:
Wellhelo apuveddmeg paródia. Pamkutya
2017. febr. 12. 20:19
 23/34 anonim ***** válasza:
Én egyetértek veled, de nem tartalak téged sem intelligensnek, hogy hulladéknak nevezel más embereket. Amúgy meg miért zavar, de komolyan? Én pl. Bon Jovi-rajongó vagyok, koncerten is voltam, de nem tudom, milyen régen hallgattam rádiót magamtól utoljára.
2017. febr. 13. 01:12
 24/34 anonim ***** válasza:
Abban értek egyet veled, hogy ezek rosszak, de abban pl. a 17-esnek van igaza szerintem, hogy akibe igényt nevelnek, annak nem kell fogni a kezét, hogy mit hallgasson.
2017. febr. 13. 01:14
 25/34 anonim ***** válasza:

"ember rájöjjön, hogy ezeket a dalszövegeket nem abból a célból írták, hogy bárki is művészi dolgokat fedezzen fel bennük. "

Én ezt mondjuk nem írnám pozitívumként.

2017. febr. 13. 01:15
 26/34 A kérdező kommentje:
23. Leírtam már 2 helyen is hogy miért baj ez. Olvasd vissza:)
2017. febr. 13. 10:18
 27/34 anonim ***** válasza:
"A Magyarok nyilaitól ments meg minket."
2017. febr. 14. 10:21
 28/34 anonim ***** válasza:

"Mert az angol nyelvű dalszövegek olyan nagyon épületesek, ugye?

Azoknál a legtöbb embernek fogalma nincs, mi is a szöveg."

Én jól beszélek idegen nyelveket, és észrevételem szerint elég sok olyan angol szöveg van, ami elég jó. Sőt, szerintem sokan rosszul ültetik át magyarra (tele van a YouTube feliratos, magyartalan vagy hibás videókkal). Én is azt gondolom, hogy több a rossz szövegű magyar zene, de nem azért mert nincsenek gagyi angol dalok, hanem mert talán nagyobb eleve a választék, a magyarok meg sokan úgy indulnak, hogy az amerikai mintát koppintják.

2017. febr. 14. 21:23
 29/34 anonim ***** válasza:
13-as, a kérdező már válaszolt neked, azt nem olvastam, de szerinte ő nem írta, hogy a popzene rossz. Szerintem előreszaladtál, mert én is rossz véleménnyel vagyok a Wellhellóról, de nem gondolom távolról sem, hogy a pop zene úgy, ahogy van, rossz. Te most ezt megelőlegezted. De a kérdező válaszát nem olvastam, csak hangsúlyoznám, hogy attól, hogy valakinek nem tetszik valami, egyáltalán nem biztos, hogy nem nyitott.
2017. febr. 14. 21:27
 30/34 anonim ***** válasza:

"# 12 Egy verset és egy regényt is félre lehet értelmezni. Attól még "belenyomják" a gimnazisták képébe."

Nekik ott a tanár.

2017. febr. 14. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!