Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan erre fele haladunk?
Tök fura... Ha nem vagy szénné gyúrt kondi töltelék, vagy ecset gyerek, netalántán parti szökevény akkor nem igen vagy érdekes a lányok számára. Csak nekem kezd ez szembetűnő lenni?
17/F
Ht igen elég sok az ilyen jellegű kérdés.
Az általánosítás pedig ellenkező esetben is igaz, és mindkét oldalon vannak kivételek. Számomra egyáltalán nem érdekes az egyhangú pávaság...
15/l
A mai fiatalok az egy korcs nemzedék. Csak sajnálni tudlak. Az én korosztályomba is vannak hülyék, de a mai tinik, fúh, eret vágnék ha még ennyi idős lennék.
25/L
Hát igen, elég fura világban élünk sajnos....:(
Nekem is elég sokszor szembetűnik, főleg metrón, buszon, és az utcán, tehát szinte mindig mindenhol.
De nekem kifejezetten antipatikusak az ilyen fiúk.
Én inkább az egyedi, érett gondolkodású pasikat szívelem :)
15/L
Örülök, hogy ezzel nem csak én vagyok így.
Egyébként meg ezek a fiúk csak az olyan plázacicáknak jön be, nem a normális lányoknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!