Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan én vagyok az egyetlen? 15/L
Légyszi ne :(
Nem akarok több lányt, aki különlegesnek hiszi magát.
Ne siess, nekem sem volt még senkim, én is elsős vagyok, hát ez van.
Nem veled van a baj, mert látszik hogy nem vagy értelmetlen/buta ember.
Kérdésedre válaszolva: ismerkedj a neten esetleg, ha már nem megy a suliban/partikon...itt sokkal könnyebb, aztán ha komolyabb a dolog úgy is jön magától :D
15/F
M4rtin_ :v
Az, hogy, hogy tálald a szüleidnek az egyszerű. Anya, apa barátom van. 15 éves vagy már ez nem gáz... Persze én a helyedben nagyon részletesen nem számolnék be, hogy már ez volt meg az volt de annyi pont elég, hogy tudják, hogy van és kész.
Én 13 évesen jöttem össze a barátommal és anya első perctől tudta. Akkor még nem őrült neki de mivel nem tudott mit csinálni muszály volt elfogadnia. Azóta is minden rendben 19 éves vagyok és most várjuk az első babánkat a párommal aminek a szüleim is örülnek.
Jaa és mi itt erre nem tudunk válaszolni, hogy te hol és mikor fogsz olyannal találkozni aki miatt "görcsbe szorul a gyomrod" de hidd el lesz olyan is. :)
Könyörgöm, 15 évesen nehogy már ez legyen a probléma, hogy mindenkinek van barátja, csak neked nincs. Inkább legyen egy párod majd, akire sokat kellett várnod, de megérte; minthogy 15 évesen azért legyen barátod mert mindenki másnak is van.
Várj az igazira, akitől görcsbe szorul a gyomrod, és hidd el, nem az a normális hogy mindenki másnak van már pasija.
Szerintem otthon szép fokozatosan tálald, hogy képzeld anya, láttam ma egy helyes srácot.... képzeld anya, csomót beszélgetünk és tök jó fej, stbstb.
Ne parázz, minden elfog jönni a maga idejében, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!