Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan én vagyok az egyetlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan én vagyok az egyetlen? 15/L

Figyelt kérdés
Most vagyok elsős a gimiben, és elég rosszul érzem magam amiatt, hogy még sosem volt semmilyen romantikus élményem. Annyira rossz, hogy a barátaim már szinte mind kapcsolatban vagy, vagy legalább volt én meg még soha. Amikor egyszerre öt barátommal chatelek, egyik áradozik hogy milyen jó a barátjával/barátnőjével, másik panaszkodik hogy sokat veszekednek stb. én meg csak adom nekik a tanácsokat, azon vagyok meglepődve, hogy hogy tudok annyi tanácsot adni, amikor kb semmi tapasztalatom nincs. Valamiért velem született az, hogy a dolgok mögé látok, már az is ciki hogy ide írok ilyen kérdést... de mégis, kíváncsi vagyok mások véleményére. Most hallottam hogy egyik barátnőm, akiről nem is gondoltam volna barátja van (vagy csak alakulóban, de igazából nem is lényeg, mert már csókolóztak) és úgy érzem hogy én kimaradok ezekből. Nem vagyok konzervatív, hogy ilyen fiatalon még nem kéne ezzel foglalkozni, mert ezt úgy hetedik osztályig gondolom. Most már én is akarok valamit. Csak több problémám is van, a legnagyobb az, hogy egyszerűen szégyellek itthon ilyenekről beszélni. Szülők, még nővéremnek se nagyon. Baráti körben simán beszélek a szexről is meg mindenről, de anyának még azt se merem megemlíteni, hogy "igen anya, szerintem is helyes ez a pasi ezen a képen" vagy hasonló. És mindennél kellemetlenebb érzés amikor megkérdezik, hogy van e már barátom. Mindig csak azt szoktam mondani, hogy "igen, hogyne egyszerre 6", de egyszerűen nem értem miért nem értik meg, hogy ez a téma engem kellemetlen helyzetbe hoz. Első kérdésem, szerintetek, ha lesz valamikor közeljövőben srác aki tetszik vagy valami komolyabb, hogy tálaljam itthon? másik problémám az, hogy egyáltalán nincs is olyan aki tetszik, mert nem nagy a társasági életem, járkáltam a nyáron bulizni de hiába, olyat nem ismertem meg aki úgy megfogott volna. Olyannal meg képtelen lennék összejönni, aki nem tetszik annyira hogy görcsbe szorul a gyomrom ha meghallom a nevét. De hogy érhetném el ezt az érzést valakinél, hogyha nem ismerek olyan fiúkat, akik bejönnek?

2015. dec. 29. 00:54
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
52%

Légyszi ne :(

Nem akarok több lányt, aki különlegesnek hiszi magát.

2015. dec. 29. 00:58
 2/26 A kérdező kommentje:
..mi..?
2015. dec. 29. 01:00
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
ne akarj sietni a kapcsolatokkal, mert rengeteg hulladék szemét ember létezik, és kevés az aki "megérdemel". elég nehéz lesz azt megtalálni, aki illik hozzád. én pl. utálom az embereket úgy általában, utálom hallgatni a hülyeségüket mikor olyan egyértelmű a problémájuk hogy csak röhögni tudok rajtuk. szóval csak legyél türelmes és várd ki a tied mert mást tényleg nem éri meg tenni (jöhettek lepontozni, mert őszinte vagyok.)
2015. dec. 29. 01:03
 4/26 A kérdező kommentje:
nem pontozlak le, köszi a választ, jöhet még
2015. dec. 29. 01:04
 5/26 anonim ***** válasza:
49%

Ne siess, nekem sem volt még senkim, én is elsős vagyok, hát ez van.

Nem veled van a baj, mert látszik hogy nem vagy értelmetlen/buta ember.

Kérdésedre válaszolva: ismerkedj a neten esetleg, ha már nem megy a suliban/partikon...itt sokkal könnyebb, aztán ha komolyabb a dolog úgy is jön magától :D

15/F

M4rtin_ :v

2015. dec. 29. 01:09
 6/26 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy kozold ezt otthon semmit se tudok szolni. Fogalmam sincs miert nem mersz rola beszelni, nalunk tok termeszetesen tudunk a csaladban errol beszelni :/ A masik reszere meg, hat szerintem ne varj erre a nagy szerelemre... nyugodtan beszelgess ismerkedj masokkal is. Hogy nem adsz eselyt masoknak csak magadat fosztod meg par lehetseges pozitiv elmenytol, ettol meg nem fogod megtalalni a nagy ot :) A masik meg, hogy nagyon konnyen kialakulhat szerelem, ugyis ha elsore nem is randult gorcsbe a gyomrod ;)
2015. dec. 29. 01:13
 7/26 anonim válasza:

Az, hogy, hogy tálald a szüleidnek az egyszerű. Anya, apa barátom van. 15 éves vagy már ez nem gáz... Persze én a helyedben nagyon részletesen nem számolnék be, hogy már ez volt meg az volt de annyi pont elég, hogy tudják, hogy van és kész.

Én 13 évesen jöttem össze a barátommal és anya első perctől tudta. Akkor még nem őrült neki de mivel nem tudott mit csinálni muszály volt elfogadnia. Azóta is minden rendben 19 éves vagyok és most várjuk az első babánkat a párommal aminek a szüleim is örülnek.

Jaa és mi itt erre nem tudunk válaszolni, hogy te hol és mikor fogsz olyannal találkozni aki miatt "görcsbe szorul a gyomrod" de hidd el lesz olyan is. :)

2015. dec. 29. 01:14
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, 15 évesen nehogy már ez legyen a probléma, hogy mindenkinek van barátja, csak neked nincs. Inkább legyen egy párod majd, akire sokat kellett várnod, de megérte; minthogy 15 évesen azért legyen barátod mert mindenki másnak is van.

Várj az igazira, akitől görcsbe szorul a gyomrod, és hidd el, nem az a normális hogy mindenki másnak van már pasija.

Szerintem otthon szép fokozatosan tálald, hogy képzeld anya, láttam ma egy helyes srácot.... képzeld anya, csomót beszélgetünk és tök jó fej, stbstb.

Ne parázz, minden elfog jönni a maga idejében, sok sikert :)

2015. dec. 29. 01:15
 9/26 anonim ***** válasza:
22%
Erdekes, hogy mennyire maskepp latja egy fiu es egy lany a dolgokat ebbol a szempontbol (bocs 83%os, ha fiu vagy) Szerintem 15 evesen, mar batran pasizhat, ha akar, ez a szoveg alapjan akar. En banom, hogy 17 evesen jartam eloszor csak lannyal es hamarabb nem :)
2015. dec. 29. 01:19
 10/26 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)))
2015. dec. 29. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!