Csak én vagyok az egyetlen, aki komolyan sajnálja a
mostani 11-14 éveseket? : D
Figyelt kérdés
Jó, én is "most" voltam annyi idős (22 vagyok), de elnézem az itteni kérdéseket, fele abból áll, hogy gáz-e, ha szűz vagyok 13 évesen, 12 évesen hordhatok-e magassarkút, 12 éves vagyok és 165 centi 50 kiló, lehetek-e modell, sok-e, ha naponta kisestélyi sminket teszek fel, gáz-e, hogfy nem volt 12 évesen legalbáb 2 pasim... :D Így 8-10 éve azért nálunk nem volt ez, vagy csak én jártam olyan iskolába (vagy eldugott helyen laktam), ahol ezek a dolgok meg sem fordultak a lányok fejében ennyi idősen????
2015. jún. 1. 17:13
1/9 anonim válasza:
Mi még mást éltünk meg. Akkoriban ment a bandázás az utcán tudtuk este hogy időben kell hazamenni és becsültük a dolgokat. Internetezni 11 évesen a suliba tudtam csak. (Igaz 14 voltam mikor lett netem.) Aztán most meg a tinik követelik otthon az Iphone-t meg a mobilnetet, mert úgy érzik alanyi jogon jár nekik. 22F
2015. jún. 1. 17:23
2/9 anonim válasza:
Már 20 évesen bezzeg az időmeztek?:P
2015. jún. 1. 17:26
3/9 anonim válasza:
Én egy évvel idősebb vagyok nálad, és sokan nálunk 12-14 éves korban hasonló szintet ütöttek meg. Nem mondom, hogy sokan, amíg általános iskolában ha 2-3 ember elvesztette a szüzességét. Viszont nagyon sokan embertől hallottam, hogy mire elkezdtük a gimit már nagyjából a gimisek gólyák fele nem volt szűz... De az tény, hogy évről-évre egyre jobban kiütköznek ezek, de állítom, hogy a jelenség nem új keletű.
2015. jún. 1. 17:28
4/9 anonim válasza:
Ez olyan, mint ha ők azt mondanák sajnálnak, mert mondjuk saját házat szeretnél, és nem a szüleid házában akarsz élni majd a pároddal és a gyerekeddel.
Az adott társadalom miatt van.
2015. jún. 1. 17:28
5/9 anonim válasza:
Én inkább kiröhögöm, mint sajnálom őket. Megveregetném a kis buksi fejüket, hogy "Jól van pici szívem, menjél inkább játszani."
2015. jún. 1. 17:49
6/9 anonim válasza:
Én egy 46 éves pasi vagyok,megértem,hogy a világ ilyen,változnak az idők,befolyásolja a tiniket a Face,meg a net,ez van.
Holnap megyek deszkás cipőt venni,szombaton leültettem a pick up-omat,két hét múlva megyek jó bulibe 20-on évesekkel,tehát röviden:
Úszni kell az árral...
(ja, a Fiam 22 éves,profi monociklis)
2015. jún. 1. 18:57
7/9 anonim válasza:
Elöször is üdvözletem.
Az előbb leirtakból itélve általánosan beszélsz a szóbanforgó korosztályrol. Pedig kivételek minden reális esetben akadnak.
14 éves vagyok. A legkisebb mértékü sajnálatodra sem tartok igényt.
2015. jún. 1. 19:02
8/9 anonim válasza:
Abban persze egyetértünk, hogy rengeteg fiatal lány, és fiú viselkedik bármely korosztályt meggyalázó módon.
Ezt, noha az én korosztályomról beszélünk, nem tudom megérteni, ebből adódóan elfogadni sem.
De az általánositás még mindig ellenemre szolgál.
2015. jún. 1. 19:05
9/9 gyurikastoicahu válasza:
En 14 eves vagyok es nem akarok pofatlan lenni de a gyerekeiket jarassak falusi iskolaba en is ijenbe jarok es a falusi iskolaba a legnagyobb tema a fuiknal hpgy mikor terhetunk mar haza focizni meg (szivatni a szomszed asszonyt mikor budizik)a lanyoknaleg hogy tudom hogy kivel jarnak a szuszessegrol meg ijenrol meg nem dumalta k so mi igen mert jol neznek ki de ezt szerintem elnezheto ugye??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!