Komolyan. Én vagyok az egyetlen, aki szerint az a gangnam style egy nagy rakás fo$?
Agyf@szt kapok már attól is, amikor meghallod valakitől, hogy -Oppá, gangnam style!!
Ti mit élveztek benne?
Nálad már csak a Kpop fanoknak van jobban elegük a Gangam style mániából, már ahogy észrevettem.
Ott tartok, hogy már csak röhögök rajtuk, és meg se kísérlem kijavítani őket abban, hogy az előadó amúgy koreai, nem kínai vagy japán, ahogy a legtöbb hatalmas rajongó hiszi :D
Amúgy már nem sok időt adok neki, majd ez is szépen ellaposodik, mint az összes többi ilyen durranás.
ne aggódj. ez pár hónapon belül teljesen elveszti a mostani "varázsát".
ne vegyél róla tudomást, ennyi.
és hogy mit élveznek benne az emberek? van egy stílusa. van benne valami érdekes. egyszerű, és mondhatni fülbemászó. és sokan szeretik. minél többet hallják, annál jobban kedvelik. amíg el nem érik ők is azt a pontot, hogy na ez már sok. azt pedig várd ki.=)
Nem vagy egyedül. Teljesen egyetértek!
"Mondd ez hogy lett sztár?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!