Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan én vagyok az egyetlen? 15/L
Figyelt kérdés
Most vagyok elsős a gimiben, és elég rosszul érzem magam amiatt, hogy még sosem volt semmilyen romantikus élményem. Annyira rossz, hogy a barátaim már szinte mind kapcsolatban vagy, vagy legalább volt én meg még soha. Amikor egyszerre öt barátommal chatelek, egyik áradozik hogy milyen jó a barátjával/barátnőjével, másik panaszkodik hogy sokat veszekednek stb. én meg csak adom nekik a tanácsokat, azon vagyok meglepődve, hogy hogy tudok annyi tanácsot adni, amikor kb semmi tapasztalatom nincs. Valamiért velem született az, hogy a dolgok mögé látok, már az is ciki hogy ide írok ilyen kérdést... de mégis, kíváncsi vagyok mások véleményére. Most hallottam hogy egyik barátnőm, akiről nem is gondoltam volna barátja van (vagy csak alakulóban, de igazából nem is lényeg, mert már csókolóztak) és úgy érzem hogy én kimaradok ezekből. Nem vagyok konzervatív, hogy ilyen fiatalon még nem kéne ezzel foglalkozni, mert ezt úgy hetedik osztályig gondolom. Most már én is akarok valamit. Csak több problémám is van, a legnagyobb az, hogy egyszerűen szégyellek itthon ilyenekről beszélni. Szülők, még nővéremnek se nagyon. Baráti körben simán beszélek a szexről is meg mindenről, de anyának még azt se merem megemlíteni, hogy "igen anya, szerintem is helyes ez a pasi ezen a képen" vagy hasonló. És mindennél kellemetlenebb érzés amikor megkérdezik, hogy van e már barátom. Mindig csak azt szoktam mondani, hogy "igen, hogyne egyszerre 6", de egyszerűen nem értem miért nem értik meg, hogy ez a téma engem kellemetlen helyzetbe hoz. Első kérdésem, szerintetek, ha lesz valamikor közeljövőben srác aki tetszik vagy valami komolyabb, hogy tálaljam itthon? másik problémám az, hogy egyáltalán nincs is olyan aki tetszik, mert nem nagy a társasági életem, járkáltam a nyáron bulizni de hiába, olyat nem ismertem meg aki úgy megfogott volna. Olyannal meg képtelen lennék összejönni, aki nem tetszik annyira hogy görcsbe szorul a gyomrom ha meghallom a nevét. De hogy érhetném el ezt az érzést valakinél, hogyha nem ismerek olyan fiúkat, akik bejönnek?2015. dec. 29. 00:54
22/26 anonim válasza:
A problémád manapság elég gyakori, de hidd el, hogy Te is találni fogsz majd valakit idővel. Nem szabad elsietni semmit, mert a végén még megbánnád. Csak azért ne legyen varátod, mert mindenki másnak van, ugyanis ezzel elronthatnád a jövőbeni kapcsolataidat is. Ha viszont nem ezért szeretnél kapcsolatot, akkor tényleg jó ötlet lehet az interneten való ismerkedés, ha nem is párkapcsolati téren, de barátkozásra mindenképp. Azok alapján pedig amit itt leírtál, egy kivételesen értelmes lánynak tűnsz a korosztályodban. Ha gondolod szívesen adok tanácsokat, írhatsz bátran privát üzenetet is.
23/26 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy ez rossz érzés lehet...
Nekem sem volt még barátom. Bár én olyan fiúkkal nem is tudnék együtt lenni, amilyenekkel például az osztálytársaim járnak...Nem szeretem a beképzelt és népszerű embereket. Szerintem megéri várni az igazira, akár több évet is, és nem csak úgy össze jönni valakivel, aki egy kicsit megtetszik. Én egyszer voltam ilyen helyzetben, kb. 1 évig tetszett egy fiú, de aztán nemrég megismertem valakit,aki miatt szerencsére elfelejtettem őt. Ez a fiú sokkal különlegesebb,sok mindenben hasonlít rám. És remènykedem benne, hogy egyszer majd találkozunk.15/L
24/26 anonim válasza:
Hogy ismered ha nem találkoztatok?
25/26 anonim válasza:
Nekem se volt meg baratom, mert nem akarok meinden napra uj pasit csak h elmondhassam van valakim...
15/L
26/26 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2015. dec. 29. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!