Ha én bemegyek a farkasok közé báránynak öltözve csodálkozhatok-e azon ha a farkasok széttépnek? Ha én megyek a negrók közé egy gyűlölöm a negrókat táblával a nyakamban, csodálkozhatok-e azon ha bevert pofával jövök ki?
Ezt akartam csak írni, mert többet nem érdemelsz...:
"Általában nem a segget dörgölő riherongyokat szokták megerőszakolni, mert azok erőszak nélkül is benne vannak, hanem az átlag lányokat."
Ennyi.
Szerintem semmi baj a videóval, a valóságot mutatja, azt kellene meglátni belőle ,hogy ez figyelem felhívás direkt a nőknek, a nőkért, erre pont a nők ellenzik ,mert torzítva látják még ezt a segítség nyújtást is.
Itt arról van szó ,hogy ne adjanak táptalajt az erőszak lehetőségének, ezzel mi a baj?
Mindenki az öltözködéssel jön ,pedig a viselkedés ami meghatározó.
Felelőtlenség hibájába futnak bele szerintem, miért kell hullarészegen éjjel, egyedül egy parkon át hazamenni?
Igen sajnos ilyen világ van,hogy félni kell ,hogy bármikor bármi megtörténhet,hiába mondom ezt a 16 éves lánynak...ha ugyanúgy este egy kihalt kivilágítatlan elhagyott parkon át megy haza...ahol mindenféle rossz arc megfordul, ha történik valami vele ki lesz a hibás? Egyértelmű,hogy az erőszakoló ,de ha meg lehet előzni annyival.hogy másik utat választ,vagy taxival megy haza, vagy kimegy valaki az állomásra elé,stb,stb...akkor ennyit mgeér a megelőzés..nem?
Tegyük fel, hogy az álláspontodat más szemszögből vizsgálom meg - kíváncsi vagyok, hogy hogy vélekedsz róla.
A) Kijössz a bankból, ahonnan jó sokat töltöttél a pénz automatánál. Ez egyértelmű felhívás arra, hogy ki fognak rabolni? Tartasz attól, hogy ki fognak rabolni? Mi van, ha megtörténik? Akkor az kinek a hibája lesz? A tiéd, vagy azé, aki kirabolt?
B) Bringázol, és egy autós előtt mész, mert szűk az utca, és ketten nem fértek el. Tartasz attól, hogy el fog ütni? Ha az autós neked megy, akkor ki lesz a hibás, te, vagy az autós?
C) Egy gyenge lakattal (8/10 biztonsági szint alattival) kötöd le a biciklidet. Tartasz attól, hogy ellopják? Ha ellopják, akkor te vagy a hibás, mert nem két darab 10/10es szintűvel kötötted ki, vagy az, aki ellopta?
Legyél szíves felelj úgy, ahogy elképzelted a választ az előző történetben.
Köszi.
Igen, mindenki tart attól, hogy bűn áldozata lesz. Ellenben van néhány olyan ember, aki bűnt követ el a társadalom ellen. Ilyenkor legtöbbször a bűnösöket szokták büntetni, és az áldozatokat védeni. Bár már láttam bíróságon olyat, hogy azt ítélték el, aki nyomorékká gázoltak. Előre védeni kevés embert lehet, hiába minden módszer. Ha az áldozat hibáztatását választjuk, akkor a bűnözők fel lesznek mentve. Hiszen azt állítod ilyenkor, hogy az áldozat tehet róla.
Nem csak a nők tiltakoznak az ilyen álláspontok ellen, és nem csak nőket lehet megerőszakolni. Szerinted az olasz papok, miről híresek világ szerte? Mellékesen nem csak a megerőszakoltak, hozzátartozók gondolkodnak úgy, hogy a bűnöst kéne elítélni az áldozat helyett, hanem azok is, akik látják, hogy néha tényleg tehetetlen az áldozat.
Azt meg országosan hirdetni, hogy ha megerőszakolsz egy nőt, akkor az nem a te hibád, arról nem tehetsz, hanem a nő tehet - mert ez az, amit mondanak - enyhén szólva erkölcstelen, törvényellenes és ez ellen tiltakozunk sokan. A legközelebbi reklám arról fog szólni, hogy ha zavar a szomszéd, lődd agyon, ő tehet róla?
Ha látok egy nőt, aki segg részeg, és egyedül akar menni az utcán, vagy hívok neki egy taxit és adok a taxisnak egy 5000est, hogy vigye az első detoxba, abból majd tanul, vagy megkérem, hogy hívja fel a barátait, mielőtt baja lesz.
A megerőszakolás továbbá azt is tartalmazza, hogy olyanokkal kezdenek ki, akik nem tudják magukat megvédeni. 5-6 éves gyerekekkel szemben is követnek el erőszakot. Őket még a börtönben is a tápláléklánc aljára teszik. Nem véletlenül.
Aki MAGA ELLEN hívja ki a Sorsot, az ne csodálkozzon, ha a Sors győz.
Ennyi.
"Ha látok egy nőt, aki segg részeg, és egyedül akar menni az utcán, vagy hívok neki egy taxit és adok a taxisnak egy 5000est, hogy vigye az első detoxba, abból majd tanul, vagy megkérem, hogy hívja fel a barátait, mielőtt baja lesz. "
Micsoda gáláns emberek vannak így neten..szegény segg részeg nő, biztos pisztolyt fogtak a fejéhez ,hogy igyon.:((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!