Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szépség és az egoizmus...

A szépség és az egoizmus sokszor összefügg főleg a nőknél?

Figyelt kérdés
Lehet rosszul látom de mintha sokszor az egoizmus párosulna a szépséggel főleg a nőknél, kolléganőim, ismerős nők ha jól néznek ki mintha fent hordanák az orrukat hogy ők különbek és társai....
ma 07:51
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Vagy Te kevered össze az egoizmust az önbizalommal. :)
ma 07:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy viszont tényleg vannak olyanok, akik túlságosan büszkék arra,amit elértek a megjelenésükkel.
ma 07:57
 3/10 A kérdező kommentje:
1. Na igen.... ezért kérdezem.. akkor lehet ez egy túl erős önbizalom...ami szerintem már nagyon hasonlít az egoizmusra
ma 07:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként azt mondom,igen. Főleg fiatalabb lanyoknal látom ezt az echte önelégült fejet. De amúgy nem bontanam le nemekre. A kigyurt jol kinezo sracok között ugyanúgy sok a beképzelt. Mit varsz egy olyan világban ahol a kulson ekkora a hangsúly?
ma 08:01
 5/10 A kérdező kommentje:

Mit varsz egy olyan világban ahol a kulson ekkora a hangsúly?

Na igen sajnos így érthető... sosem jönnék össze ilyen nővel...

ma 08:03
 6/10 A kérdező kommentje:

"Főleg fiatalabb lanyoknal látom ezt az echte önelégült fejet."

Na igen pont erre gondolok ezt látom én is...

Csak az a kérdés hogy ha egy 30 év múlva már nem lesznek olyan vonzóak pszichésen hogyan fogják ezt kezelni..

ma 08:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen.

És sajnos borzasztó nagy a kontraszt aközött, amikor olyan emberrel vagy, aki kevésbé szép, és kevésbé egoisztikus, mint aki szép, de nagyon egós.

ma 08:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Valakinek egy műszempilla is önbizalmat ad.

Szerintem eznem keverendő az egoizmussal, hanem pont hogy kisebbségi komplexus all az egesz mögött.

ma 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Az egoizmus pont Hogy komplexusokra utal
ma 09:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyilván van ilyen IS, ami nem azt jelenti, hogy minden szép ember ilyen.

Rondaként IS lehetsz egoista.

ma 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!