Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én bemegyek a farkasok...

Ha én bemegyek a farkasok közé báránynak öltözve csodálkozhatok-e azon ha a farkasok széttépnek? Ha én megyek a negrók közé egy gyűlölöm a negrókat táblával a nyakamban, csodálkozhatok-e azon ha bevert pofával jövök ki?

Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 08:29
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
67%
De tudod mit? Az ilyenek se csodálkozzanak,hogy jó pár év börtönt kapnak,aztán őket k.ják seggbe a rács mögött.:)Meg is érdemlik!
2014. nov. 27. 22:52
 12/40 anonim ***** válasza:
72%
Ha valaki kiáll almát árulni, azt akarja, hogy vegyenek belőle közös megegyezés alapján, és nem azt akarják, hogy odamenjen valaki és elvigyen egy láda almát szó nélkül és közben felrúgja a stadját.
2014. nov. 28. 07:20
 13/40 anonim ***** válasza:
79%
@6: Tévedtem :S
2014. nov. 28. 07:31
 14/40 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy mit akar, mert egyesek nem hajlandóak tudomásul venni hogy nem csak kulturált intelligens emberek vannak, hanem neandervölgyiek is.

Ha én lány lennék tudomásul venném hogy egy szórakozóhely tele van gorillákkal oroszlánokkal stb.

Tetszik nem tetszik ez van.

De nem kezdenék el óbégatni hogy jaj egy oroszlán...

Igen, egy oroszlán. És?

Akinek nem tetszik

a) ne menjen oda

b) legyen erősebb mint az oroszlán

Ha valaki kiáll almát árulni, azt akarja,

2014. nov. 28. 08:20
 15/40 anonim ***** válasza:
77%

Elbeszélsz a másik mellett, és nem figyelsz arra, amit írnak a többiek is.

Mi megértettük, hogy a te álláspontod milyen, hiszen ismerjük több oldalról is.

Előre megfontoltan lehet így gondolkodni, védekezni. Utólag meg a tettest kell elítélni, nem az áldozatot. És az áldozatnak kell segítség, hogy túlélje, nem a tettesnek. Nem szabad az erőszakolóknak azt sugallni, hogy megúszhatja, nem szabad jutalmazni, nem szabad az áldozatára kenni, mert ezzel a megerőszakolókat támogatod. Ezt érted?

2014. nov. 28. 09:59
 16/40 A kérdező kommentje:

Per az USA-ban.

Betörő betör, ezt-azt ellop. A garázsban az polcon alkoholos üveg. Gondolja, ha már ott van, meghúzza. De nem alholol volt mégsem benne hanem valami maró vegyszer amit a tulaj ott tartott kocsitakarításhoz.

A betörő rosszul lesz, majdnem meghal

Eredmény

a) a betörő bíróság elé megy betörés-lopás vádjával, megússza pénzbírsággal

b) a tulaj akihez betörtek bíróság elé megy súlyos testi sértés veszélyeztetés vádjával és nem ússza meg pénzbírsággal: leültetik.

Miért? Mert nem címkézte fel az üveget megfelelően: veszélyes vegyszer gyerek kezébe nem kerülhet.

Na most.

Szeretnék én olyan büntetőlejárást látni ahol

a) az erőszakolót lesiiitelik mert erőszakolt

b) az áldozatot lesittelik mert öltözékével magatartásával, agyatlan segghúlye csirke agyával tizenévesen játszotta a ribit-és megis kapta azt ami egy ribinek jár.

Na ez milyen gondoltamenet?

hogy megúszhatja, nem szabad jutalmazni, nem szabad az áldozatára kenni,

2014. nov. 28. 11:48
 17/40 anonim ***** válasza:
Aki már erre vetemedik,abban nem emberi ösztönök vannak,nem is állati,hanem aljas.Mert az áldozatát követnie kell,kifigyelni mikor van egyedül.Ha én egy övtáskával sétálok,és valaki kirabol,akkor a te elméleted szerint az a kérdés,hogy miért nem takartam el? De ez még mindig nem hasonló,mint amit te is írtál példát,az aljas indokból elkövetett ("testi sértéshez"-itt erőszakhoz,tudom,hogy jogilag ez mást takar,de végülis u.az.)
2014. nov. 28. 14:42
 18/40 anonim ***** válasza:
42%
De nem is foglalkozok veled,mert ha már eljutottál egy ilyen kérdésig,ott bajok vannak.
2014. nov. 28. 14:47
 19/40 anonim ***** válasza:
77%

Próbálom szépen és higgadtan megfogalmazni, ami nem lesz egyszerű, mert kellően felhúzott a csőlátásod. Na akkor mondok egy példát.

-Ha te sétálsz az utcán, miért csodálkozol ha esetleg kirabolnak vagy ellopják a telefonodat a zsebedből? :)

Ugyan az nem? Van nálad érték, miért ne lophatnák el?

Egyszerűen gusztustalan ez az "erősebb kutya b..szik" hozzáállás. Nem nevezném azt férfinak aki egy nőt az akarata ellene megront. Az nem mentség, hogy a nőn milyen ruha volt. Tudod egy csinos és szép nő egy normális ruhában is sexy. Ha arra áll fel a farkad akkor őt is simán meg lehet dugni, mert miért kell sexynek lennie? Már bocsánat, de nem gondolod, hogy pl nem "bepiált bedrogozott kanos izomagy" (szavaiddal élve) módon kéne viselkednie egy férfinak? És általában nem a segget dörgölő riherongyokat szokták megerőszakolni, mert azok erőszak nélkül is benne vannak, hanem az átlag lányokat.

2014. nov. 28. 19:47
 20/40 anonim ***** válasza:
63%

Ma láttam facen azt a posztot,amire gondolsz,illetve annak a paródiáját! Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácstól jött ki valami én már csak ezt láttam:) : [link]

Hát........mindenki poénra veszi ezta sz.rt. Az ember azért ember,mert minden helyzetben ember kell h maradjon ÖNKONTROLLAL!Jobban bűnmegelőzés lenne,ha kasztrálnák kémiailag ezeket a toprongyokat.

2014. nov. 28. 23:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!