Iszok egy kávét (általában egy cappuccino-t) és mellé eszek pár kekszet vagy egy crossaint-ot. Az se ritka, hogy csak egy kávét iszok vagy hogy semmit se reggelizek.
tegnap 23:37
3/11 Janaqks válasza:
általában péksüti hétköznap +gyakran egy alma,vagy egyéb gyümi mellé
Hétvégén tojás/ kenyér/ tejbegríz, zabpehely/ melegszendvics, egyszóval éppen amihez kedvem van :)
Kérdező, te miket szoktál?
tegnap 23:40
4/11 anonim válasza:
Legtöbbször valamilyen szendvicset (ezerféleképpen, így sose unom meg) mellé zöldségeket, hetente párszor tojást valamilyen formában, néha hummuszt + pittát, néha az előző napi vacsi maradékát, mikor mit. Dél körül eszem, de mivel 99%ban "reggeli" kajákat így reggelinek hívom :D
tegnap 23:48
5/11 anonim válasza:
Melegszenyó, virsli, rántotta..
ma 00:00
6/11 anonim válasza:
Előfordul, hogy ebédelek reggeli helyett, mert déltől estig melózom, így oda nem viszek pl levest.
ma 00:11
7/11 anonim válasza:
Én már hetek (hónapok... 😀) óta rá vagyok kattanva a Spar körözöttre, Abonettre szoktam kenni, és kakaót iszom hozzá, én sem hiszem el, hogy nem untam még meg...
Előtte vegyesebben reggeliztem, vajkrém sonkával, szalámivel, néha pirítós vajjal/humusszal/kaviárral 🙂
És ha összejön a közös családi reggeli, akkor a bundáskenyér az ász, teával...
ma 00:16
8/11 anonim válasza:
Ez egy jó cucc, tejjel vagy kakaóval!
Ha édesen szereted összekevered mézzel és úgy rá a tej!
Hatalmas mazsolaszemek, várj vele pár percet amíg megpuhul, megdagad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!