Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szoktatok reggelizni?

Mit szoktatok reggelizni?

Figyelt kérdés
tegnap 23:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Ugyanazt, amit ebédre, vagy vacsorára. Utálom a tipikus reggeli ételeket, amiktől mégsem fordul ki a gyomrom, azt meg annyi ideig tart elkésziteni, hogy annyival előbb biztos nem kelek fel (egy omlett nálam már ebbe a kategóriába esik). Szóval ha nincs előző esti maradék, akkor kávé, esetleg egy proteinshake ha úgy kelek hogy kilyukad a gyomrom. Szabadnapomon szoktam reggelizni omlettet párolt zöldséggel, vagy bundás kenyeret nyers zöldségekkel.
ma 01:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Top1 reggeli amit ehetsz: 4-5 tojás, barnakenyér, zöldséggel.
ma 03:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Rizskását zöldségekkel (congee), szendvicset, zabpelyhet/granolát joghurttal és gyümölccsel.
ma 06:23
 14/20 Noren1989 ***** válasza:
100%
Jellemzően az előző napi maradékot.
ma 06:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem tudok korán reggel enni, rosszul vagyok mindentől. Csak iszom egy kávét, aztán 10 körül tízóraizok valamit.
ma 06:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Kenyér, sonka, vagy Téliszalámi, zöldség nyersen (retek/répa/ zeller/paprika/paradicsom), gyümölcs (vagy frissen facsart a gyümölcslé, vagy csak simán megeszem ami van szezonálisan), néha főtt tojást is eszem hozzá.

Van, amikor tojásrántottát eszem, de ma pl. maradék hurkát reggeliztem kenyérrel.

ma 06:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Túrorudi banán
ma 07:28
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

Tojás minden formában

Tepertő

Szalonna

Tonhal

Melegszendvics

(bármelyiket eszem, mindegyikhez rengeteg zöldséget eszek, többnyire erőspaprikát, retket, hagymát, ami van éppen)

Én viszonylag bőségesen reggelizek, mert csak naponta kétszer étkezek, fél kilenc körül reggeli és kettőkor/háromkor ebéd.

ma 07:41
 19/20 anonim ***** válasza:
16%
Es 45 évesen szívinfarktus 18
ma 07:46
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Hagyjuk már a hülyeséget, a fentiek közül minden egészségesebb, mint pl. az étolajban sült dolgok, amiket egyáltalán nem eszek. Javaslom, picit járj utána jobban, hogy mik az egészséges ételek, ráadásul úgy alkotsz véleményt, hogy fogalmad sincs, mennyit mozgok, hogyan élek, de te a reggeli pár szem tepertőmből máris megállapítottad, hogy én majd szívinfarktusban meghalok ... ja bocs, a meglátásod szerint már nem is kéne élnem 😂
ma 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!