Nagyon gáz Mekiben reggelizni heti 1 vagy 2 alkalommal? Ti mit gondoltok, ha megláttok valakit oda bemenni reggel egyedül?
Többször nem.
Igazából nem is a kajáért vagyok úgy oda, isten ments, de le tudok ülni, el lehet lenni 1 órát is akár, van mosdó. Ez sehol nincs, max. a buszmegállóban egy koszos, 280 Ft-ért. Csak egyszer mentem be, mert nagyon pisilnom lellett, de undorító. Ha ezt kivonjuk az árából. Lehet netezni, mondjuk wifi nincs. Nem hidegben vagyok és sétálgatok.
Amúgy a kajával is el vagyok, megeszem, meg legalább ettem valamit reggel... Viszont kicsit rossz tóle a gyomrom, nem tudom elmagyarázni, nem gyomorrontás. Bár 1-szer kétséges, hogy nem-e ott kaptam.
De szeretem, meg nem is hízlal ennyi még, talán. Az otthoni fehérkenyér sem egészségesebb.
Csak attól félek, meglát valaki és hát tényleg gáz.
Hát ezen sose problémáztam. Amikor úgy dolgozok, akkor az útba eső mekiben reggelizek. Még mikor suliba jártam, akkor is előfordult, hogy ott reggeliztem a kis (akkor még volt) rántottámat, és befelé sétálva ittam meg a cappuchinómat. És baromira nem érdekelt, ki mit gondol.
Téged ugyan miért érdekelnek ilyen jelentéktelen marhaságok?
"Az otthoni fehérkenyér sem egészségesebb."
Az legalább összeszikkad,és megpenészedik...a mekis cukrospogi meg hetekig hónapokig a raktárban van lyuggatott nejlonfóliába,csak,hogy tudjál a dolgokrol.
Annyiban igazad van,hogy kultúráltabb mint egy koszos büdös vasútállomás,buszpályaudvar. ahol szétvan hyugozva szarva minden.
Semennyire. Rajtad kívül millióan csinálják. Főleg ha várni kell. Én is szívesebben beülök egy mekibe, vagy egy normálisabb kocsmába fogyasztok valami apróságot, használom a kulturáltabb mosdót és kivárom azt az időt a melegben mint mondjuk a kéregetőkkel teli büdös váróteremben.
A közeli coopban is szívesebben mászkálok negyed órát, csak hogy ne kelljen a hajléktalanokat kerülgetnem.
Szerintem simán menj el. Ez a te dolgod, a te életed. én egy hónapja csináltam pont ugyan ezt, csak már elköltöztem.
Szerintem a akják is tök jók a McDonaldsban, főleg a reggelik.
Miért lenne gáz? Én mondjuk nem szeretem a McReggelit, és idegesít is, hogy nem lehet más kérni reggelit.
Én ebédelni szoktam ott hetente 1-2 alkalommal, mert:
-nincs sok normális kajálda a környéken... van pl. egy menza, de a menzás naproforgóolajban sült rántott hús a félig nyers, de legalább agyonsózott petrezselymes krumplival pont annyira egészséges szerintem, mint egy BigMac...
-kínaitól meg gyrostól simán lehet f.sni, a gyorskaják közül a meki a legbiztonságosabb (meg szerintem legfinomabb is)
-ahogy mondod, le lehet ülni, van wifi, tiszta a WC.
-személy szerint jobban szeretem mint a Burgert vagy a KFC-t (Burgerrel az a bajom, hogy néha ezer év a kiszolgálás, KFC-vel meg hogy néha ki tudja hány napja kisütött aszott húsokat adnak... bár lehet, hogy étteremfüggő, és más helyen normálisak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!