Létezik olyan, hogy egy 32 lakásos panelban egyedül én hallom, hogy valaki 2 hónapja, minden éjszaka, úgy 3:00 körül zenét hallgat, reggel 6:00-ig?
Ménem alszol? :D
amúgy lehet fogalma sincs, hogy ennyire áthallatszik. tök kellene egy elektornikus kommunikációs csatorna házakba.
"3.30 körül már 1.30-kor elkezdi"
Hogy van ez?
Szerintem nem érdemes ilyen helyzetben megvárni azt, amikor már úgy felmegy benned a pumpa, hogy csak üvöltözni tudsz. Ez a legtöbb esetben csak rossz szomszédi viszonyt szül, teljesen feleslegesen keltve benned kellemetlenségeket a saját otthonodban.
Első alkalommal kell szólni, jelezni.
Már annyira kimerültem, hogy tegnap lefeküdtem este 20:00kor és aludtam reggel 9:30ig, végre csend volt.
Valami egyetemista albérlő lehet ez a 6ökör, azok ilyen tompák, kíváncsi lennék otthon az anyja ehhez mit szólna,ha az ő fülébe tolná bele a zenét.
Az idegesítő az, hogy amikor ez az éjszakai zenélő befejezi akkor kezdi a felettem vagy az alattam levő lakó :D pontban 6:00kor a rádió vagy a tv bömböl nála, úgy 8:00ig.
Biztos csak te vagy fenn olyankor és te vagy olyan fiatal, hogy jó füled is legyen :) Vegyél egy gázkürtöt, aztán az ajtaja előtt szólaltasd meg (szurkolói gázduda). Én gondoltam rá, a szomszéd miatt, egyszer megérte volna hajnal háromig fent maradni, és a lépcsőházban húszpercenként benyomni a gázdudát, de van egy macskám, akit nem készíthetek ki ilyenekkel. :( Végül egyéb kommunikációs csatornát választottam, azóta jobb valamivel a helyzet.
Szerintem esetleg írj egy levelet és tedd ki a közös hirdetőtáblára. Felkészüléshez ajánlom facen a Pesti Cetli oldalt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!