Volt mar valaki hasonló helyzetben? (Börtön téma)
Nem teljesen hasonló helyzetben voltam, marmint nekem is csukták le haveromat, de én nem várom, hogy szabaduljon. Megverte a terhes barátnőjét, szerencsétlen csajnak eltörte a kezét, betörte az orrát és tele volt kék-zöld zúzódasokkal, szóval az az állat felőlem meg is rohadhat a börtönben, nem érdekel hogy együtt nőttem fel vele.
Szerintem keress új barátokat, haverokat akikkel el tudsz menni bulizni meg csavarogni. Nincs sok értelme otthon ülnöd ez miatt és csak várni. Főleg ha 2 évre lecsukták testi sértés miatt nem tudom mennyire jó ötlet ilyen emberrel lógni, könnyen belekeverhet legközelebb téged is a bajba.
Látogatni látogathatod nem?
Mást nem tudsz mint várni,persze azért teljesen ne kattanj erre rá,hogy ezt várod. Látogasd meg ha tudod. Próbálj másokkal is barátkozni,aztán hamarabb eltelik az idő ha nem gondolsz rá görcsösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!