Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok valami jó játékot...

Tudnátok valami jó játékot ajánlani? Farcry, crysis ezeknek az összes részével játszottam, de jöhet stratégia is, vagy prince of persia hoz hasonló is. Gépem: I5 4570,8gb ddr3, rx 470 4gb,120gb ssd, fhd-n játszanék.

Figyelt kérdés

#véletlen a kérdés sorba #amit ide akartam írni #de a téma adott.
2016. nov. 15. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
prince of persiahoz hasonló ugrabugrálós játéknak tudnám ajánlani neked a prototype 1-2-t. egyik kedvenc játékom. illetve devil may cry ami kb 3 évvel ezelött jött ki. remek hack & slash játék megspékelve egy jóféle társadalom kritikával. Na meg a rise of tomb raider illetve az elöző tomb raider.
2016. nov. 15. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
hát ezen a gépen azt játszol amit csak akarsz ! Most már le selejtezted a több ezer éves c2d gépedet válogass kedvedre a mai nagy címek közül.
2016. nov. 15. 09:16
 3/8 A kérdező kommentje:

1, ezekkel egyikkel se játszottam még, megnézem majd. Igazából eddig mmorpg-t játszottam csak abból nincs semmi értelmes mostanában.

2, szerintem összetévesztesz valakivel, mert sose volt c2g gépem.

2016. nov. 15. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:

1.: Kaszabolós, gyilkolós, kínzós

a.) Dead Island

b.) DOOM 2016

c.) Rage

2.: Élet-szimulátor (gyalog, motor, autó, stb.)

a.) GTA (bármelyik része)

3.: Mászkálós, ügyességi

a.) Prince of Persia (bármelyik része, még a DOS-os is)

b.) Tomb Raider (bármelyik része)

4.: Akció, látványos

a.) Stranglehold

2016. nov. 15. 10:26
 5/8 A kérdező kommentje:
A gta vice city-ig tetszett, utána már nem. A többit viszont meglesem, mert nem is hallottam róla.
2016. nov. 15. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Fallout-sorozat. Különösen 3 és New Vegas. Esetleg 4.

Assassin's Creed-sorozat.

Battlefield-sorozat (ha érdekel).

Hitman játékok.

Dishonored 1, 2.

Ha platformer kell, (Prince of Persia is az) érdemes még akár a klasszikus Rayman-ig is visszagondolni (Rayman Legends, Rayman Origins). Esetleg Tomb Raider-sorozat.

Steamen nézelődj, kategória, kulcsszavak alapján szűkítheted az érdeklődési körödre a találatokat.

2016. nov. 15. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Saints Row-sorozatot kifelejtettem. Ha a GTA valamennyire érdekelt, a SR hasonló.
2016. nov. 15. 17:11
 8/8 porsche911gt3 ***** válasza:

Grand Theft Auto V.+ (online)

Need For Speed 2015 (meg nem jatszotam)

de jó a Need For speed Rivals de azt 1 het alatt vegigvittem

2017. máj. 3. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!