Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vannak spore-hoz hasonló lény...

Vannak spore-hoz hasonló lény fejlesztgetős RTS játékok?

Figyelt kérdés
Akár emberek is lehetnek lények hejett de legyen benne annyi hogy én tudjam átalakitani őket (pl. robot vagy idegen testrszeket hozzá ileszteni a testükhoz hogy fejlettebbek legyenek) mint az xcom-ban csak sokkal több egységet lehessen "gyártani"

2013. nov. 8. 22:14
 1/5 anonim válasza:
darkspore :p
2013. nov. 17. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Impossible Creatures. :)
2013. nov. 17. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindkét játékot ismerem és és amint mondtam azt szeretném ha több egységet lehessen alkotni és irányitani. Az impossible creatures pedig jó régen elég sokat játszottam vele de kéne valami új mert azt már unom. De azért köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 17. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
2013. nov. 18. 01:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ valószinüleg ezekből sokat ki fogok probálni de nem egésszen ilyenekre gondoltam. Amint mondtam xcom szerű játékot keresek.
2013. nov. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!