Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez milyen állapot?

Angelo99 kérdése:

Ez milyen állapot?

Figyelt kérdés
Miért van ez velem ,hogy estére főleg estére mondhatani így rámtör unalom érzése , mondjuk még mindig jobb mint a félelem mert ez a kettő érzés uralkodik rajtam vagy pedig a kínzó gyötrő bűntudat. Mint ha ilyen indítékszegénység lenne rajtam régebben mindig olyan gyorsan eltelt az idő főleg este is hallgattam a zenét elvoltam valahogy ha valami is érdekel utánna elillan ez a vágy elvesztem a fonalat régebben pedig ilyen jó hullámhoszon voltam és az idő is telt ez depresszió? Köze lehet a két gyógyszernek amit szedek egyik panido másik pedig a zalasta? vagy olyan érzés is van rajtam lefekvéskor reméllem nem ugrok ki az abalakon komolyan mi lehet velem mi ez a őrület? vagy mi más . Napközben is félelem uralkodik rajtam otthon magam is annyira rossz köze lehet még a rossz múltamnak is ehhez vagy ebből állapotból nincs kiút diétázom is de valahogy semmit sem fogyok pedig elég jól értek a testépíttéshez is mi lehet ez ??
tegnap 23:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Inkább besokalltál. Az utolsó három mondatot bizonyítja ezt leginkább. Túl sokat vársz el magadtól.

Hasonlóan szoktam lenni, amikor úgy minden összejön és a feladatok lebegnek a fejem felett, akkor én sem tudom, honnan induljak el. Ez idegessé tesz és nem tudok semmire sem koncentrálni, csak bambulok.

tegnap 23:12
 2/2 A kérdező kommentje:
hm lehetséges ..
tegnap 23:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!