Mennyit ér az IQ-m?
Kis koromban nagyon bizarr jellem voltam, képes voltam órákat homokvárak felépítésével, lerombolásával majd ismételt felépítésével eltölteni. Beszéltem a játékaimmal, s a kezeimmel, még a levelekkel is. Több alkalommal visszakérdeztem tanórákon, hogy minek kérdezget a tanár, ha már úgyis tud mindent. Ezért rengeteg tesztre és vizsgálatra küldtek, lévén feltételezték, hogy hülyébb vagyok az átlagnál. Ezek a felmérések igen váratlan eredményt produkáltak, hisz mindenki meglepetésére az IQ-m körülbelül 125 és 135 között mozog - konkrétan sosem sikerült megállapítani. Az is kiderült, hogy Asperger - szindrómám van, és ez teljesen megmagyarázza miért is vagyok olyan gyatra tanuló.
Szerintetek mennyire számítok 'okos'-nak. Mennyire kellene magam szellemi fejlesztésével foglalkoznom?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy lusta vagy, és az IQ-d mögé bújsz, kifogásokat keresel, ha meg kéne erőltetni magad.
Szép és jó, hogy 130 körül mozog az IQ-d, de nem mész vele semmire. Tanulj, dolgozz, mert nem fognak három szám miatt fizetést adni.
"Szerintetek mennyire számítok 'okos'-nak."
Őszinte leszek, szerintem nem vagy okos. Még. Lehetnél, de a válaszaidról lerí a lustaság.
"Mennyire kellene magam szellemi fejlesztésével foglalkoznom?"
Nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!