Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csalódtál már barátban, volt,...

Csalódtál már barátban, volt, hogy kiakadt rád olyanon, ami előtte jó poén volt, és nem értetted, mi a baja?

Figyelt kérdés
Meséld el légyszi.
ma 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Kértem hogy hozzon el nekem valamit ..tegnapelőtt, azt hitte sietetem aztán beszólt, veszekedtunk egy nagyot aztán megy az élet tovább. De volt ennél rosszabb is sőt szerintem ma is lesz 😂 nyugi
ma 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Volt, hogy kiakadt rám valami olyanért amit akkor nem értettem. Megbeszéltük, megértettem. Volt hogy én hibáztam, volt hogy ő értette félre és reagálta túl, de megbeszéltük.
ma 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Csalódni nem, de volt olyan, hogy elbeszéltünk egymás mellett, ugyanarról beszéltünk két különböző látásmóddal, ugyanazt mondtuk csak nem értettük meg egymást, veszekedtünk, lenyugodtunk és rájöttünk, hogy a probléma csupán az, hogy máshogy fogalmaztuk meg ugyanazt. Azóta körüljárjuk az ilyen kérdéseket, hogy biztosan megértsük mit akar mondani a másik.
ma 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, mint utólag kiderült nem ő akadt ki, hanem az anyja. Belépett a messengerébe és ő írt a barátnőm helyett 😂 Nem értettem miért bunkózik velem, elküldtem a jó q anyjába, mit képzel milyen stílusban beszél velem, én is nagyon szépen kiosztottam...

Pár nappal később emailt írt a barátnőm, amiben elmagyarázta hogy az anyja elolvasta az üzeneteit és több barátjának is bunkó dolgokat írt, kioktatta őket hogy hogy beszélnek. Én voltam csak online aki vissza is írogatott neki, olyan ideges volt a nem normális hogy remegett a keze 😂 Azóta anycika nem köszön nekem, de apjok nagyon mosolyog ha meglát 😂😂

ma 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!