Csalódtál már barátban, volt, hogy kiakadt rád olyanon, ami előtte jó poén volt, és nem értetted, mi a baja?

Igen, mint utólag kiderült nem ő akadt ki, hanem az anyja. Belépett a messengerébe és ő írt a barátnőm helyett 😂 Nem értettem miért bunkózik velem, elküldtem a jó q anyjába, mit képzel milyen stílusban beszél velem, én is nagyon szépen kiosztottam...
Pár nappal később emailt írt a barátnőm, amiben elmagyarázta hogy az anyja elolvasta az üzeneteit és több barátjának is bunkó dolgokat írt, kioktatta őket hogy hogy beszélnek. Én voltam csak online aki vissza is írogatott neki, olyan ideges volt a nem normális hogy remegett a keze 😂 Azóta anycika nem köszön nekem, de apjok nagyon mosolyog ha meglát 😂😂

Nem poén de leirom.
Kicsiként néha anya magassaeku papucsaiban meg a paplannal jatszottam hercegnőset alig vártam már hogy felnőjjek és sminkelhessek és hirdhassak magassarkut. Meg volt tiltva 18 éves korig.
Gondoltam az pont kerek még 10 év bakker. (Ergo akkor voltam 8 éves..)
Aztan eljött de már amugy 16 évesen engedett szemceruzát es igy tovább hirdtam a magassarkúkat végre.
Aztán huszonvalahány évesen lett egy ujabb barátom kkmoly kapcsolat aki elkezdte nekem megtiltani a sminket magassarkut szoknyát körömlakkot. Ugy szépen lassan apránként sorban hogy észre se veszi az ember.
Aztán egyszer mikor osszeállt nekem ez, beugrott a gyerekkorom hogy 10 évet vártam arra, hogy felvehessek magassarkut, (ami gyerekként végtelen idő), és végrevalahára felnőttem,végre hordhatom, erre meg olyan pasim van aki meg megtiltja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!