Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik transz nemet tudod/tudn...

Melyik transz nemet tudod/tudnád könnyebben kezelni?

Figyelt kérdés

Könnyen kezelni alatt azt értem, hogy tudsz vele oldott hangulatban kommunikálni és úgy bánni vele, mintha annak született volna amivel önazonos.

Pl. Én nőként könnyen tudnám kezelni egy transz férfi jelenlétét, azaz aki biológiailag nőnek született de férfiként él. Nem jönnék zavarba tőle, csak ha olyasmit csinál, ami bárki mástól is zavarbaejtő lenne. Viszont nehezebben oldódnék transz nő jelenlétében. Nem menne ugyanolyan könnyen nőnek elfogadni, mint ahogy a transz férfit férfinak. Nem akarnám megbántani ezért udvariasságot eröltetnék magamra.

Írjátok meg ti is a nemeteket. Az is érdekel, lesz e egybecsengés/különbség aszerint hogy női vagy férfi szemszögből nézzük.

ma 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem jut eszembe egy helyzet sem a hétköznapokból, ahogy valakivel a neme szerint máshogy bánnék.
ma 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem eleve nincs "A" transz férfi meg "A" transz nő. Mint ahogy nincs "A" kövér ember meg "A" vékony stb. Mindenkinek igyekszem megadni a tiszteletet és viszonozni azt, ha megkapom.

Átlag emberből is van aki "gyanús" vagy unszimpatikus, meg van aki már első ránézésre is szimpatikus. Van aki nyitott más zárkózott. Gondolom nemtől függetlenül így van ez mindenkinél.

ma 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!