Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért nem merik...

Az emberek miért nem merik bevallani, hogy zavarják őket a meleg, színes és transz karakterek?

Figyelt kérdés

Amikor ilyen témák vannak mindig megy a mellé beszélés, hogy ezért azért amazért nem illik oda, de semmi bajom nincs velük. De van velük baja.

Miért nem meri felvállalni? Én bevallom, hogy gusztustalannak találom őket és nem akarom látni őket minden mellébeszélés nélkül.

Más miért áll szenteskedik? Miért nem vállalja fel nyíltan a véleményét?

Most kit érdekel, hogy ezért beanyázzak fb-n vagy bárhol?

ma 14:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%
Én merném, de minek? Törlik a válaszokat.
ma 14:44
 2/23 anonim ***** válasza:
53%

"áll szenteskedik" :DDDD

Az álszent(eskedik) te süket!

Nyilván azért alakult ki, mert aki hangot ad ennek, az azonnal támadják szivárványosok.

Egyeébként a ténnyel nekem sincs bajom, már ha valakiről tudom. Csak ne előttem nyalják egymást, az hányinger nekem.

ma 14:50
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
Jogodban áll kirekesztő, mucsai bunkónak lenni.. :))
ma 14:50
 4/23 anonim ***** válasza:
33%
A színes az mit jelent? Bőrszínt vagy már megint van valami újabb LMBTQPRSZUÚÜŰ amiről eddig még nem is hallottam? Bár nem is érdekes, én azért nem vallok be ilyet, mert tényleg nem zavar a létezésük. Ami viszont kimondottan zavar az a viselkedés amit azzal indokolnak, hogy ők ilyen mindenfélék. Pedig nem. Hetero, hófehér, egynemű embereknél pont ugyanúgy zavar ha előttem nyalják-falják egymást, visítoznak, agresszívek vagy ilyesmi.
ma 14:54
 5/23 anonim ***** válasza:
64%

Engem nem zavar, ha van funkciója a történetben. Pl Az ember akit Ottónak hívtak.

Ha csak azért van benne, mert hogy csak legyen, az zavar.

ma 15:00
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
#1-es: Ha kulturáltan fogalmazod meg a negatív véleményedet, azt nem törlik...
ma 15:05
 7/23 anonim ***** válasza:
66%
Durva, hogy 2025-ben zavar valakit, hogy létezik meleg, színes, transz személy.. Ráadásul ez 3 külön dolog. A meleg az egy szexuális irányultság, vonzalom, a színes egy bőrszín, a transz pedig egy nem identitás. Tényleg itt tartunk még most is, 2025-ben? Középkori szemlélet..
ma 15:09
 8/23 anonim ***** válasza:
33%
Már nem kell sokáig várnod. A közbeszéd (politikai mintára) épp abba az irányba halad, hogy hamarosan hangosan is gyalázkodhatsz mindenféle gátlások nélkül. Menczer stílusát épp most hagyta jóvá a nagyfőnök. ("Ejj de szép világ felé haladunk...")
ma 15:11
 9/23 anonim ***** válasza:
67%
20 éve még megértem, hogy valamelyest új, ismeretlen volt ez az embereknek, de a rendszerváltás óta eltelt 35 év. És ugyanott tartunk még mindig. Meleg és meleg sem egyforma, valakiről nem is gondolnád, hogy az, teljesen átlagosan viselkedik és átlagosan néz ki. Az meg, hogy utálod a négereket... Te hülye vagy, kérdező, a bőrszínéről aztán pláne nem tehet senki... A csokis muffint is utálod, mert fekete?
ma 15:17
 10/23 anonim ***** válasza:
9 Az effele rasszistak valami mentalis betegsegben szenvednek. Altalaban mas "feher heterokkal" is hamar osszevesznek, eleg ha csak rosszul all a hajad vagy szerinte tiszteletlenul neztel ra. Az egyik fodraszom ia ilyen rohadek rasszista volt, kozben nagy alszenteskedve fogadta a kulfoldi egyetemistakat is. Kozben meg terrorizalta a fiatal noi alkalmazottjait is, himsoviniszta is volt. Aztan egyik nap, amikor velem bunkozott, akkor voltam nala utoljara es repult a fules a NAV-nak, hogy nem ad nyugtat. :)
ma 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!