Az emberek miért nem merik bevallani, hogy zavarják őket a meleg, színes és transz karakterek?
Amikor ilyen témák vannak mindig megy a mellé beszélés, hogy ezért azért amazért nem illik oda, de semmi bajom nincs velük. De van velük baja.
Miért nem meri felvállalni? Én bevallom, hogy gusztustalannak találom őket és nem akarom látni őket minden mellébeszélés nélkül.
Más miért áll szenteskedik? Miért nem vállalja fel nyíltan a véleményét?
Most kit érdekel, hogy ezért beanyázzak fb-n vagy bárhol?
11 ismerjük, mi számít a liberráltaknál "nem kultúrált" megnyilvánulásnak.
Minden vélemény, ami szélsőséges. És minden vélemény szélsőséges, ami nem egyezik a mienkkel. :))
Egy példa a politikából:
Én sem kedvelem a 15 éve uralkodó kúrmányt, de volt egy ismert "szabadságharcos" fórumnál egy kép ahogy OV lánya pelenkát bax ki horvátoknál az út szélére.
Na itt nem ismertem fel (ennyira eltorzultak a vonásai a hízás miatt), és merészeltem kommentelni, hogy "szerintem csak hasonlít rá, de nem ő az".
Nem csak a komment tűnt el. :)
#12 Nem tudom, hogy miért rám vetíted ki te is az elnyomott frusztrációidat, hiszen én egy szubjektív véleményt írtam le saját nézőpontom szerint, ami vagy szimpatikus vagy nem, de pont az ilyen emberekről szól az írásom.
Aki felnőtt emberként ilyen kifejezéseket leír, és unironikusan használ, hogy "liberrált", meg társai, ott érdemben nincs is miről beszélni, annyira elveszett az ember, hogy inkább ráhagyom, normális vitát nem lehet folytatni ezen esetben.
Én is írok neked egy példát a politikáról, egy olyan idézetet, amelyet a méltán hír(es)hedt, turbónemzethy Kossuth rádión hangoztt el még tavaly: "Mennék én a tiszásokhoz, de sajnos egy kézigránátom sincs közéjük!"
Ezért a manőverért bezsebelt a Kossuth egy párszázezres bírságot. Megérte? Van az a színvonal, ahol úgy gondolják, biztosan.
A másik agysebészt, aki gondolom nem véletlen okokból privátban támad, az meg maximum szánalomra érdemes, nem gondolkodásra.
"11-es!
Nektek lehet bunkó stílusban elhordani minket, mert nem tetszik az lghdtv+ betegség? De nekünk muszáj kulturáltan fogalmazni?
Igen, mindenki meleg akar lenni titkon, aki nem szereti őket.
Azért privátban írok, mert nem akarom szét offolni a kérdést."
Ha egy ember nincsen tisztában a "betegség" szó jelentésével, és azzal, hogy a WHO a 90'es évek elején kivette ezt a kórok nagykönyvéből a pszichólgia, az orvostudomány, illetve a folyton bővülő, és mindenki számára szabadon elérhető tudástáraknak, és kutatásoknak köszönhetően, arról tényleg nem érdemes szót említeni, mint vitaképes ember.
Pár Miatyánk mellett ajánlom ezeket a mélyebb témákat is boncolgatni, mielőtt a "szegény, elnyomott "normális értékrendű" emberek elfogadásáról papolunk, mert ez így elég kontraproduktív.;)
Én rendben vagyok magammal és az identitásommal, így nem zavar, ha más meleg, transz, akármi. Szerintem aki túl sokat pörög ezen a témát, az minimum látens biszex és azért zavarja, hogy más megéli, amit szeretne.
Engem, aki nem vagyok az, nem zavar, ha mások azok. Nyilván nem egymásnak lettünk teremtve, ezért nincs okom rá,hogy zavarjon. Van annyi más dolog az életben, mint, hogy mások irányultsága miatt idegeskedjek. Mindenki éljen úgy, ahogy jó neki, ki nem szrja le?
A kérdésre nem sok válasz jött.
Javaslom olvassátok el megint mi volt az eredeti kérdés.
14# "Nem tudom, hogy miért rám vetíted ki te is az elnyomott frusztrációidat,"
Nem vetítettem rád ki semmit, csak reagáltam egy kommentedre.
"hiszen én egy szubjektív véleményt írtam le saját nézőpontom szerint, ami vagy szimpatikus vagy nem,"
Én is csak egy szubjektív tapasztalatot osztottam meg, hogy hogy működnek a liberráltak, amikor szerintük valami nem kultúrált.
"de pont az ilyen emberekről szól az írásom."
Az enyém is pont ilyenekről, akik előítéletesek, és kirekesztőek, csak mert valakinek nem egyezik a véleménye. :))
"Aki felnőtt emberként ilyen kifejezéseket leír, és unironikusan használ, hogy "liberrált", ... normális vitát nem lehet folytatni ezen esetben."
Liberálist nem írhatok olyanokra, akik pont az ellenkezőjét teszik a szabadelvűség zászlaja alatt.
"Én is írok neked egy példát a politikáról,..."
Most komolyan az egyik bűnözővel akarod mosdatni a másikat?
Vagy elkönyveltél "nemzethy"-nek, mert nem szeretem a liberráltakat? Akkor komolyan nincs miről beszélni, ebben egyetértünk.
Sosem fogod megérteni, hogy miért nem állok be sem a FiatalokDESZemtelenek, sem a tiszavirágok mögé, és miért szavaztam még utoljára "Medgyesyre" (ugye az sem most volt), és miért nem ültem fel 2006-ban a gyurcsány elleni gyűlöletkampánynak.
Arra meg pláne nem elég a két szín (fekete-fehér), hogy megértsd, hogy sosem zavartak a leszbi meg homo kollégák, de miért zavarna az, ha mondjuk előttem nyalakodnának (mondjuk bizonyos határ felett ez heteró pártól is zavar).
#13 te most magaddal értekezel?
Én egyébként nem fogalmaztam meg negatív véleményt. Van egy határ, ami felett zavar, kicsit talán lejjebb van a toleranciküszöb, mint a heteróknál.
Ennyi.
"Szólásszabadság van."
Igen, addig amíg mondjuk ez nem megy át rágalmazásba/bescületsértésbe, ami miatt valaki jó beperel.
Persze amikor meg elmarasztalnak, mert leprasztoztál valakit, vagy nyilvános féelületen rágalmaztad, akkor jön az, hogy "dittatúra van". :)
Akkor vegyük sorra még egyszer.
Transzok: Rendkívül marginális csoport, emberek nagy része nem is találkozik soha személyesen velük. Külföldi médiában valamelyest reprezentálva vannak, de személyesen összefutni velük, ennek kb a nullával egyenlő az esélye
Színesbőrűek: Senki nem tehet a bőrszínéről. Ennyi erővel a nagy orrúakat, szőke hajúakat, szeplősöket is lehetne utálni.. Semmit nem jelent a bőrszín, attól még lehet erényes ember
Melegek: 99%-ukról meg sem állapítanád, hogy az, mert teljesen átlagosan néz ki, és teljesen átlagosan viselkedik. Még a Prideon is.. Kevés a nőies meleg, aki miniszoknyában van, meg ki vannak lakkozva a körmei. Kérdező itt gondolom attól fél, nehogy rámozduljanak. Ettől nem kell félnie, hacsak nem megy le egy melegbárba, nem fog farkakba belecsúszni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!