Thaiföldön hogy van ennyi transz?
Elfogadottabb transznak lenni, mint homoszexuálisnak, illetve pénz van benne.
Én azon gondolkoztam, hogy egy 18 éves ladyboy-nak honnan volt pénze annyi plasztikai műtétre, amit én nem tudnék kifizetni? S ha ilyen sok pénze volt, miért lett prostituált… Gondolom futtatják őket, s már kiskorúan beszervezik…
Google-ba beírod és kis millió találatot fog kiadni a kérdésedre. Még film is készült belőle, nem is egy.
Thaiföldön olyan nagy a mélyszegénység, hogy kb ez az egyetlen dolog, amiből meg tudnak élni az emberek.
(Mielőtt vki ide írná, hogy akkor menjen el dolgozni, nagyon munkalehetőség se van/volt)
A gyerekeket nemtől függetlenül kiskoruktól úgy nevelik, hogy felkészüljenek rá, hogy a testükből fognak élni.
A fiúkat lányként nevelik fel pont emiatt. Nem mindegyikük esik át műtéten, a legtöbb csak úgy van öltözve vagy sminkelve, hogy lánynak nézzen ki.
Rohadt szomorú, ahol csak így lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!