Mit kérdeznél egy transz nőtől?
#4: Születési nemem szerint férfi vagyok, de nem tudok azonosulni vele, női nemi identitásom van.
#5: Tizenéves korom óta érzem, hogy más vagyok és érdekelnek a női ruhák, de csak harminchoz közel mondtam ki, hogy nem vagyok férfi. Addig egyszerűen csak elfogadtam a sorsom.
Én azt kérdezném, hogy mi a véleményed a nebraskai szenátor asszony kiselőadásáról? (Nézd végig!) :)
Szia!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Mit gondolsz erről a helyzetről? Transz lehet az illető? Mit szólsz a hozzászólók felvetéseiről, mit tanácsolsz a kérdezőnek? (aki nem én vagyok, úgyhogy ha segíteni szeretnél neki, azt inkább oda írd).
4. vagyok.
A lepontozásom tökéletes példája annak, hogy miért is rühelli a többség az ilyeneket. Én pl. tényleg nem tudom, hogy mi az a transz. Át van műtve? beképzeli csak? Vagy mi? És kiskoromban nindzsa akartam lenni, akkor én transznindzsa voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!