Mit kérdeznél egy transz nőtől?
#9: Nem én pontoztalak le, ezért nem kell „az ilyeneket” utálni. Kisgyerekként sok mindennel kísérletezik az ember, többek között a nemi önkifejezéssel is, ezért én egy 8-10 éves fiúra nem mondanám, hogy transz lány csak azért, mert néha szereti felpróbálni a nővére ruháit. Ha később, serdülőkorban is megmarad ez a szokása (nyilván akkor inkább már csak titokban), azért az már eléggé egyértelmű jel.
#10: Gyerekként teljesen átlagos gyerek voltam. Nem gondolkoztam azon, hogy mi vagyok, nem is zavart, csak elfogadtam, hogy fiú vagyok.
Más nem is kell.
Nekem nem számít már, hogy ki meleg, ki transz, ki kövér, ki sovány, ki vegán, ki szoptat vagy ki tartja kint a kutyáját. Egy dolog számít. Kártékony vagy jótékony.
"A lepontozásom tökéletes példája annak, hogy miért is rühelli a többség az ilyeneket."
. És pl. az 5-ös válasz/kérdés lepontozása minek példája? Kiket kell rühellnem?
Jársz olyan helyen, ahol nemek szerint elkülönített öltöző van?
Mit csinálsz ilyen helyen és szerinted mi lenne ezzel kapcsolatban a legjobb megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!