Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A transz embereknek miért az...

A transz embereknek miért az a személyiségük, hogy transzok?

Figyelt kérdés
Elég sokat ismerek, sokszor megfordulok ilyen körben. Úgy látom nekik ez a fő profiljuk,de miért? Sajnos pont emiatt távolodtam el tőlük,mert nyilvánvaló okokbol egyáltalán nem tudok azonosulni ezzel

nov. 10. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
4%

Nincs transz ember és transz személyiség.

Betegv, mesterséges tévképzetek vannak. Gyógyítható.

nov. 10. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Nem az a személyiségük.
nov. 10. 19:00
 3/10 A kérdező kommentje:

1#de van

2# elég sokat ismerek. De. Az

nov. 10. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

#1: hogyan gyógyítható? Tudsz erről publikációt?

#3: és kik ők?

nov. 10. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak 1-et ismerek ugyan, neki nem az a személyisége.
nov. 10. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Biztos nem mindnek az, de szerintem is soknak. A normálistól olyan eltérő állapot, hogy mással nem is tud foglalkozni. Rosszabb esetben divat transz, akkor meg a provokáció miatt.
nov. 10. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

Nekem is ez a legnagyobb bajom az lbthdmi+ közösség tagjaival, hogy többségüknek a szexuális beállítottsága a személyisége. Ez az, amivel kel, amivel fekszik, ez az általános témája, ezzel kapcsolódik a többi emberhez. Pl meleg férfi... rúdtánc a kedvenc sportja! És hasonlók. Az ember nem akar sztereotípiáknak hinni, nem akar előítéletes lenni, aztán meg jön, és pofán csap a valóság, hogy a többség ilyen. Üdítő kivétel az, amikor tényleg egy rendes normális emberről derül ki, hogy más a szexuális irányultsága...

Persze transzoknál nem ilyen egyszerű. Náluk külsőségben is erőteljesen megjelenik. Nehéz úgy nőnek lenned, ha férfi testben vagy, férfi hormonokkal, stb.. de ez sem indokolja tényleg, hogy valakit ez töltsön ki, hogy ne tudjon elvonatkoztagni egy pillanatra tőle, hogy golyamat mindenkinek bizonygatni kell, mert visszacsatolás nélkül értéktelennek érzik magukat, vagy én nem értem.

nov. 11. 01:19
 8/10 anonim ***** válasza:
27%

1~ Hagyd abba az áltudományos térítésedet, ami ráadásul Istennel sem egyenlő! Max átoperálással gyógyítható, mert sajnos rosszul sikerült összerakni a lelket a testtel.

Kérdező! Ne haragudj, te is butasághoz akarsz ragaszkodni vagy kapaszkodni. Nem a teljes személyiségük, de sajnos ilyen esetben erősen meghatározza a személyiségüket. Hiszen ez számukra nagy teher és sokkal nagyobb a melegeknél. Főleg Magyarországon.

7~ Ez sem általános, ez csak egy rétegre igaz és még a melegek között is taszítja másik réteget.

nov. 11. 08:56
 9/10 harminezer oxigén ***** válasza:
41%

#kérdező

csak ez a személyiségünk?

nem. de sokban meghatároz minket, mikor magyarázkodni kell hogy miért van fiu név az okmányon de nőnek nézel ki vagy épp fordítva

vagy épp az én esetem, tavaly augusztusban kaptam meg az új nevem de sok helyen még mindig a régi adatokkal kezelnek pl a tajkártyám már a nevemre szól de a tb számon ott a régi név alapján írják fel a gyógyszereket stb

én nem akarnám hangoztatni, mutogatni de muszály vagyok, most is az új születési anyakönyi kivonattal és a hatósági bizonyítvánnyal kell mászkálnom hogy tudjam magam igazolni holott van személyim, lakcímkártyám stb

a legutóbbi munkahelyemről ez miatt távolítottak el, nem mondják ki de ez az oka , kerestek egy apró gikszert, egy hibát és erre hivatkozva kitettek olyan ok miatt kellett eljönnöm amit már sokan, sokszor egy ejnye-nejnye szintel megúsztak de rám a dtákói szigor sujtott le.

Niki

nov. 11. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Ezt mar en is eszrevettem. Es az a fura (en elismerem oket nonek nem ezen mulik), hogy olyan eroltettetten nok. Mintha csak a sztereotipiakat kovetnek sokan. Foleg azokat, amiket ferfiak kepzelnek nokrol. Latszik nagyon, hogy megakarnak felelni a pasiknak.
nov. 14. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!