Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért nem merik...

Az emberek miért nem merik bevallani, hogy zavarják őket a meleg, színes és transz karakterek?

Figyelt kérdés

Amikor ilyen témák vannak mindig megy a mellé beszélés, hogy ezért azért amazért nem illik oda, de semmi bajom nincs velük. De van velük baja.

Miért nem meri felvállalni? Én bevallom, hogy gusztustalannak találom őket és nem akarom látni őket minden mellébeszélés nélkül.

Más miért áll szenteskedik? Miért nem vállalja fel nyíltan a véleményét?

Most kit érdekel, hogy ezért beanyázzak fb-n vagy bárhol?

jan. 20. 14:39
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Ehhez a képbetoláshoz még annyit, hogy nincs baj a feketékkel.

Vannak fekete szerepek. De ne kelljen már kényszeresen régi mesék szereplőit feketére cserélni.

Arra lennék kíváncsi, mikor lesz hófehérke afrikai.

Vagy ki lesz annyira tökös, hogy Tarzant ki meri cserélni feketére. :)

jan. 21. 14:37
 32/47 anonim ***** válasza:
62%
30# Pedig heterók is ugyanúgy nyalhatják-falhatják egymást, de azzal gondolom semmi problémád nincs. Neked a melegekkel van bajod, és ehhez gyártasz ideológiát. Magyarországon meg abszolút nem is divat melegnek lenni. Olvasol te híreket? A csapból is az folyik itthon, hogy két nem van, az apa férfi, anya nő (mintha ez nem lenne tök alap dolog), folyton megy a kormány részéről a gender és woke-ellenesség.. Ha ennyire zavar, hogy Nyugaton, "német városokban" ennyire tombol a woke, akkor költözz haza Magyarországra, az illiberalizmus fellegvárába. Ez meg, hogy német városban tangában táncolnak a katedrális előtt, szerintem költői túlzás részedről, ilyen ebben a formában biztos nincs, hazudsz.. Te szerintem inkább valami melegbárban, vagy meleg szaunában voltál, mert ott látni hasonlót. De ott meg látni ilyesmit, mert eleve ilyen meleg szexhelyek.. De akkor meg ne csodálkozz, ha ilyen helyre mész. Egy swinger klubban nem bibliai idézeteket fognak felolvasni. Adj hálát Viktorodnak, hogy a kóros wokeság nem fajzott még el idehaza, halleluja. És bár tudom, hogy a melegeket utálod, de azért a két nagy, macsó, konzervatív, genderellenes illibsi vezér, Orbán, meg Putyin kolbászát cummantanád le vezényszóra... Most már Trump is ott van, az ő bránere is szabad neked.
jan. 21. 14:54
 33/47 anonim ***** válasza:
30-as: Akkor ne menj ki a Pridera német városokba, és nem látsz ilyet! Minek vagy te a fertő Nyugaton, he? Ennyire rossz Magyarországon? Hazaáruló-e vagy?
jan. 21. 15:01
 34/47 A kérdező kommentje:
Pontosan azokkal van bajom kedves 32-es! Nem is tagadom. Az lghdtv+ meg hasonló sületlenségeknel ott van az Usa meg Nyugat-Eu. A keletet meg hagyjátok meg szépen nekünk.
jan. 21. 15:48
 35/47 anonim ***** válasza:
34# Nekem meg az olyan kreténekkel van bajom, mint amilyen te vagy.
jan. 21. 15:50
 36/47 anonim ***** válasza:
Egyébként ez fordítva is igaz. Egy meleg sem fog rádmászni, ettől ne félj, de te se vegzáld az LMBTQ-közösséget, mert ez itt, amit most előadsz, gyűlöletbűncselekménynek, és uszìtásnak hívják.
jan. 21. 15:57
 37/47 A kérdező kommentje:

Felőlem létezzenek, csak ne lássam őket! Nem akarok megölni, bántani senkit, joguk van létezni, csak ne előttem tegyék.

35! nem írok rád inkább semmit, mert bannolnak.

jan. 21. 16:02
 38/47 A kérdező kommentje:
Csak annyit, hogy valami huszonéves, bölcsész/politológus szakos kamu értelmiségi kisfiú/kislány vagy.
jan. 21. 16:04
 39/47 anonim ***** válasza:

#28 Látom, kérdező, veled is olyan szintű vitákat lehet folytatni, akár egy frissen diplomázott villamosmérnökkel, vagy bölcsésszel. Az érveid egyszerűen kikezdhetetlenek, és megkerülhetlenek. (Ja nem.)

Segítek, mert látom ennyi sem megy. A melegek régen is kimozdultak az utcára, dolgoztak, vásároltak, szórakoztak, utaztak, naképzeldel'! Nagyon nehéz ezt felfogni, tudom. De itt vagyunk, hogy segítsünk neked. Bármi egyéb kérdés?

jan. 21. 16:06
 40/47 anonim ***** válasza:
#34 Ja, te vagy a Vegita nevű troll, akkor kár volt bárkinek egy szót írnia neked, viszontnemlátásra!
jan. 21. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.