Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért nem merik...

Az emberek miért nem merik bevallani, hogy zavarják őket a meleg, színes és transz karakterek?

Figyelt kérdés

Amikor ilyen témák vannak mindig megy a mellé beszélés, hogy ezért azért amazért nem illik oda, de semmi bajom nincs velük. De van velük baja.

Miért nem meri felvállalni? Én bevallom, hogy gusztustalannak találom őket és nem akarom látni őket minden mellébeszélés nélkül.

Más miért áll szenteskedik? Miért nem vállalja fel nyíltan a véleményét?

Most kit érdekel, hogy ezért beanyázzak fb-n vagy bárhol?

jan. 20. 14:39
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
24%
És lehetőleg kerüld el a melegeket, kérdező, mert láthatóan közveszélyes vagy..
jan. 21. 16:11
 42/47 anonim ***** válasza:

"Pedig heterók is ugyanúgy nyalhatják-falhatják egymást, de azzal gondolom semmi problémád nincs. Neked a melegekkel van bajod, és ehhez gyártasz ideológiát."

Rosszu

jan. 21. 17:18
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

"Pedig heterók is ugyanúgy nyalhatják-falhatják egymást, de azzal gondolom semmi problémád nincs. Neked a melegekkel van bajod, és ehhez gyártasz ideológiát. "

Rosszul gondolod, tehát ne gondolkodj, mert nem megy neked.

Komondottan feszeélyezett fiatalabban, amikor társaságban valaki mellettem nyalta a párját. Akkor maradjon otthon. Nekem is volt, és mi is megoldottu otthon.

"Magyarországon meg abszolút nem is divat melegnek lenni. Olvasol te híreket?"

Nem, mert nem érdekel a nyomorotok.

"Ez meg, hogy német városban tangában táncolnak a katedrális előtt, szerintem költői túlzás részedről, ilyen ebben a formában biztos nincs, hazudsz.. "

Ha annyira sötét lennék, mint te, hazudnék. Évente van egy ilye hétvége, ha nem hiszed, fogadhatunk 5000 euróban, szívelsen vendégül látlak arra a hétvégére, de ha igazam volt, jössz azzal az 5-össel. Ha hazudtam, én jövök neked. Deal?

"vagy meleg szaunában voltál, mert ott látni hasonlót. De ott meg látni ilyesmit, mert eleve ilyen meleg szexhelyek.. De akkor meg ne csodálkozz, ha ilyen helyre mész"

Meleg szauna nincs, de alap, hogy a szaunában pucéran van mindenki, nincs tanga. Ez is egy jó tanúbizonyság a műveletlenségedről.

"Adj hálát Viktorodnak,"

És a klasszikus egybitesség megerősítése. Egy általad mantrázott hamis állításra alapozva már Viktorom is van. :D

"És bár tudom, hogy a melegeket utálod, de azért a két nagy, macsó, konzervatív, genderellenes illibsi vezér, Orbán, meg Putyin kolbászát cummantanád le vezényszóra... Most már Trump is ott van, az ő bránere is szabad neked."

Én végig azt kommunikáltam, hogy nem utálom.

Egyébként a válszod nagyon hasznos, mert pontosan demonstráltad, hogy sokan miért nem merik vállalni a véleményüket.

Mert az hozzád hasonló előítéletes frusztrált gennyes furunkulusok a társadalom izzadt alfelén nem hajlandók elfogadni, aki nem pontosan azt mantrázza, amit nektek betápláltak a fejetekbe a házioltáron.

Tulajdonképpen az hozzád hasonló siserehad miatt volt lehetőség a középkorban boszorkányégetésekre, és megkövezésekre.

Végeredményben ez a három bráner téged fog molesztálni, te élsz abban az országban, ahol ezeknek a hatalmaknak alá vagytok rendelve. :DDD

Én beletörődtem, hogy kicsit zavar az adott pride, de túlélem.

De ilyenkor majd mindig az a tudat fog felvidítani, hogy neked szellentéskor hímivarsejt fog távozni az anuszodon felváltva orbántól, putyintól, trumptól, meg néha önszántadból az ukránoktól.

"Minek vagy te a fertő Nyugaton, he? Ennyire rossz Magyarországon? Hazaáruló-e vagy?"

Magyaroszág szép, csak tele van ilyen egybites kreténekkel ilyen sarkos gondolkodásmóddal.

jan. 21. 17:43
 44/47 anonim ***** válasza:
0%
43# Aha, és ehelyett a tetves Nyugat-Európában élsz, ahol a csúnya, rossz, gonosz melegek vannak, meg tombol a woke culture? Magyarország nincs ilyen szerencsére, miért nem jössz haza? Magyarország egy konzervatív, keresztény, illiberális bástya. Ehelyett te mégis az elfajzott, libsi Németországban élsz? Mert német városokat emlìtettél, hogy ott élsz. Nem értem a problémádat. Lényegében csak el kell kerülnöd a Prideot, melegbárokat, és hasonló homoszexuális helyeket, és garantáltan nem fogsz melegekkel találkozni, soha az életben, vagy ha igen, nem fogod tudni, hogy azok, mert ők sem szívesen hirdetik magukról, hogy ilyenek, pont a magadfajták miatt. Te nagyon nagy tévedésben vagy, pont hogy nem vállalják fel, maximum csak a saját közegükben mernek előbújni. Az meg mit zavar téged, ha ott bújnak elő? Szóval nem értem a vernyákolásodat.
jan. 21. 18:01
 45/47 anonim ***** válasza:
0%
43# Mindenesetre jobb az, ha nem egy országban vagyunk, maradjon is így.
jan. 21. 18:11
 46/47 A kérdező kommentje:
Ha netflixet nézel ott sem fogod tudni elkerülni őket.
jan. 21. 18:32
 47/47 anonim ***** válasza:

"Nem értem a problémádat. Lényegében csak el kell kerülnöd a Prideot, melegbárokat, és hasonló homoszexuális helyeket, és garantáltan nem fogsz melegekkel találkozni, soha az életben, vagy ha igen, nem fogod tudni, hogy azok, mert ők sem szívesen hirdetik magukról, hogy ilyenek, pont a magadfajták miatt."

Mint korábban írtam, volt 2 kollégám is ebben a kategóriában, és azt is írtam, hogy semmi bajom nem volt velük, és ők sem szégyellték, mivel pont semmi okot nem adtam rá.

Sőt, csaj még örült is neki, ha valaki mondjuk hímnemű névelőt/melléknevet használt rá.

De ezt megértem, hogy az egy agysejteddel nem éred fel, és haragudni sem tudok a primitívségedért. Magyaroszág egy autokratikus múlttal rendelkező ország, megértem, hogy szabadelvűség ilyen módon torzul a fejekben, ahogy nálad ez tapasztalható.

"Szóval nem értem a vernyákolásodat."

Itt csak te vernyákolsz. Én leírtam egy véleményt, ami érvényes vica-versa homókra, és heterókra is, amit te képtelen vagy befogadni a nyomorult primitív fekete-fehér világképedel.

Komolyra fordítva a szót, a valóságban azért nem tudom elhinni, hogy ennyi primitív vagy, mindig a legjobbat feltételezem.

Ebben az esetben inkább figyelem és szeretethiányos lehetsz, anyuék elhanyagoltak, most meg nincs kivel megosztani a vacsorát, és itt akarod magadra vonni a figyelmét egy idegennek azzal, hogy kiforgatod a mondanivalóját, és támadod elképzelt szitulácók miatt.

Legalább az elképzelt világodban erkölcsös boldog ember lehetsz, tulajdonképpen kezdelek irigyelni. :D

"Mindenesetre jobb az, ha nem egy országban vagyunk, maradjon is így."

Gondoltam, hogy nincs vér a pucádban egy fogadáshoz, és meghátrálsz.

jan. 21. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!