Csak én látom azt hogy a férfiak jobban kiállnak a nőkért mint a nők a férfiakért ?
Figyelt kérdés
Ha egy nőt bánt egy férfi szimplán szavakkal vagy sértegeti egyből sok férfi a nő pártjára áll. De ha egy nő bánt egy férfit, sérteget akkor a többi nő igazat ad neki meg büszkék rá hogy a nő társuk rosszat tesz egy férfival.ma 17:38
2/6 anonim válasza:
Ritka ha egy nő bántja a ferfit szerintem(nők egymást szoktá), de attól függetlenül ha megesik ugyanúgy szerintem lesznek akik a fiú mellett fognak kiállni
4/6 anonim válasza:
"Ha egy nőt bánt egy férfi szimplán szavakkal vagy sértegeti egyből sok férfi a nő pártjára áll."
Gyakran látom, hogy buszon/villamoson nőket zaklatnak, és akkor valahogy egyik férfi utas sem csinál k*rvára semmit sem. Szal ez annyira talán mégsincs így.
5/6 anonim válasza:
Hát igen még mindig ember függő mint nem függő.
6/6 anonim válasza:
Én ki szoktam férfiakért is állni, mindegy hogy nő vagy férfi bántja. Azt szeretem a legjobban mikor két férfi között tehetek rendet. Tudom semmi közöm hozzá, de nagy az igazságérzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!