Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok/nők miért rajonganak...

A lányok/nők miért rajonganak híres férfiakért?

Figyelt kérdés

Mi a pszichológiai háttere? Valamiféle apapótlék? Kicsit szánalmasnak tartom ezt a nagy rajongást meg iskoltozást bizonyos személyekért.

Én ugye objektíven nézem az embereket ÉS vegyünk egy példát.. Llátni néha teljesen átlagos emberi fotókat hírességekről, pl. láttam Brad Pittről. Ő is csak egy öregedő 50-es fazon. Lehet, hogy nem néz ki rosszul, főleg korához képest, de csak egy sima középkorú ember ő is. A nőknek nagyon sokat számít valóban a hírnév pénz, hogy ő a BRAD PITT!! A híres színész, aki a filmvásznon hódít.. Közben ő is csak egy ember..

Meg egy cikk, hogy Daniel Radcliffe szuperszexi és csomó nő olvadozik tőle, a félmeztelen képeire. Szálkásnak szálkás, de egy sima szemüveges srác.

Ha ezek a villamoson állnának egy sparos szatyorral a kezükben, és nem lennének ismertek, szerintem nem menne a sikongatás. Kell a háttér :)

2016. okt. 21. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:

híres nőért is

olvastam, hogy instragrammon pl millio like-ja van olyannak, akiről senki nem tudja kicsoda, vagy mit csinál, de egy híres sztár testvére, vagy akárkije

de pl milliós like egy lánynak lányoktól aki a macskáját fényképezi..

a hírnév valahogy vonzó, nem a pasi benne a lényeg, mert ugyanúgy csajok után is megy a tömeg ha neve van.

pszichológiailag talán a csordaszellem a háttere, ami kb az őskorból jön, valami társadalmi védelmi ösztön, vagy mi

2016. okt. 22. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:
9%
Pénz beszél, Nem brad pitt kell nekik, hanem az általa előállitott kényelem, ott van készen bármi. De magát a férfit nem szeretnék, csakis a pénze miatt játszanák el a szerelmet
2016. okt. 22. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Aki híres az---> Sikeres,népszerű,gazdag

És ezek mind olyan tulajdonságok amit a lányok szeretnek. Nem kell elmenni a hírességekig. Már suliban megkezdődik hogy minden kis csaj a suli menőjének akar a barátnője lenni.

2016. okt. 22. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:

- ha van vki, akihez tudunk kapcsolni egy arcot, akkor már bele tudjuk vetíteni azokat a tulajdonságokat, amiket mi szeretnénk, téves vagy féltéves következtetéseket levonva pár interjúból, szerepből. Egy sztár lead 3 interjút, amiben nagyon kedves (nyilván), akkor máris szimpatikusabb lesz, mint a szomszéd Józsi, aki múltkor is fellökött siettében, és még elnézést sem kért, aki túrja az orrát, akit csak az aktuális videojáték érdekel, aki múltkor is 2 csajt hülyített egyszerre stb.

- a legtöbb híres ember olyanokból lesz, akik nem rondák, és erre rájön a photoshop, videós utómunka, retus, filter, minden franc

- van, akit maga a hírnév vonz ilyen emberekhez meg a pompásnak hitt, gazdag élet

- aki híres, az el is ért vmit, és a magabiztosság, ambíciózusság igenis vonzó tud lenni

- ezt most magamról mondom... nekem pl. tizenévesen mindig az idősebb pasik jöttek be, de a környezetemben nem találkoztam túl sokkal, mert nem olyan közegben éltem, szinte csak a hasonló korú barátaimmal voltam, félénk is voltam, nem volt kiterjedt ismeretségi köröm... így nekem tetsző 20-30 éves pasikat akkor láttam, amikor tévét néztem, újságot olvastam, színházba mentem... és ugye abban más ez, mint egy random sparos zacskós ember az út másik oldaláról, mert az ember hajlamos úgy kezelni, mintha jobban ismerné, mert többször látja neten, tévében, moziban.

2016. okt. 24. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!