Ti lennétek celebek, híres emberek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 20:00
2/9 anonim válasza:
Nem. Teljességgel kizárt. De úgyis lehetetlen lenne, mert semmiben nem vagyok jó, semmihez nincs tehetségem.
3/9 anonim válasza:
Ameddig az ingyen sör és a csajok lennének simán.
4/9 anonim válasza:
Senkihazi lehuto celebecske biztosan nem. Sikeres sportolo vagy rendkivul tehetseges enekes, zenesz, szinesz igen. A lenyeg, hogy megerdemelten szeressenek, tiszteljenek az emberek, ne azert, mert jelentkeztem valami idiota valosagshowba.
5/9 anonim válasza:
Nem, utálok a figyelem középpontjában lenni :/
6/9 anonim válasza:
Nem szívesen. Celeb semmiképp se, az a legalja dolog. A hírnév valami miatt jön. Ha híres lennék mert valamiben nagyon jó vagyok az persze jól esne, de a hírnévvel járó magánélet nulla, meg szereplés itt ott dolgokat nem viselném jól és nem örülnék neki. De mindegy, mert úgyse leszek híres:D
7/9 anonim válasza:
Nem. Már az is idegesít ha az utcán rám néznek, nemhogy még videóban szerepeljek.
De elfogadom, hogy vannak olyan exhibicionisták akiknek ez a vágyuk, szerepeljenek ők. Én a műszaki jellegű munkámban nyújtott teljesítményemből és ebbéli eredményeimből akarok megélni és nem páváskodásból. Bár elismerem, hogy a páváskodás sokkal kevesebb munkával és ehhez mérten több pénzzel jár. De ez sem sikerül mindenkinek, sokan vannak akik nagyon erőlködnek hogy valami celebféle legyen belőlük és nem sikerül nekik.
8/9 anonim válasza:
Igazán nagyon szívesen bekerülnék Kiszel Tünci, Győzike és Benkő Dániel elit köreibe........
9/9 anonim válasza:
Én lennék, és be is tudnák mutatkozni elegánsan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!