Mitől volt Szandi ennyire híres?
Figyelt kérdés
Nem bántásbol , de szerintem semmi különlegeset nem csinált az interneten mint a korabeliek, mègis egy év alatt meglett neki a 100.000 sub. Vèlemènyem szerint nem valami különleges a lány külsőre se belsore , egyszerű átlagos , mègis annyian imádják. Most hogy abba hadja a videozást mindenki azt hiszi hogy meghalt kozbe meg csak elege lett... Nem èrtem... vagy csak tele a világ pisisekkel és azok istenítik? 😂 Mert nekem ez jött le a kommentekből.
A hibákért sorry , koszi a válaszokat előre is :)))))
2016. okt. 15. 19:04
1/7 anonim válasza:
Meglepődtem mikor ugye kiderült hogy felhagy a videózással mekkora hír lett, konkrétan 20 évesek osztották meg a cikket meg kommenteltek hogy kár hogy vége. Én nem követtem a pályafutását de láttam 1-2 videóját. Volt valami varázsa ennek a lánynak amivel lekötötte a nézőket, egyfajta kisugárzása. Valószínű ő nem más miatt akart videózni, viszont mások meg miatta. Olyanok akartak (vagy olyan híresek) lenni mint ő.
2/7 anonim válasza:
Azt hittem már az énekesről van szó. :D
Ezt a másikat egyáltalán nem ismerem.
3/7 anonim válasza:
Melyik Szandi? A 90-es évek tinisztárja?
5/7 anonim válasza:
Szandimandi. Amúgy passz, mi a suliban mindig azzal vicceltünk hogy a nézőinek a fele biztos 40 éves pedo. Szerintem az ő korabeliek voltak a nézői, 12 év körüli lányok/fiúk, de nagyrészt lányok. Sok olyan magyaros csatorna is van ahol 1 csaj mutogatja hogy mi van a táskájában, meg hogy hogyan sminkeli ki magát reggelente, és azokat is megnézik 100 ezren.
6/7 anonim válasza:
egy vidi azért nem ártott volna,mert én is csak a fenyő miki féle szandira tudok ez alapján gondolni.
7/7 anonim válasza:
Az anyja pénzes. Láthattad a házát. Kitalálta hogy felfuttatja, ő csinálta a videóikat. A sok feliratkozót meg partnercégen keresztül lehet elérni. Leszerződik egy partnercéggel, akik hirdetik a videóit Szandinak, kidobálja sok embernek az ajánlott videók közt. Ennyi a történet, nem kisugárzás vagy valami tündérmese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!