Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől volt Szandi ennyire híres?

Mitől volt Szandi ennyire híres?

Figyelt kérdés

Nem bántásbol , de szerintem semmi különlegeset nem csinált az interneten mint a korabeliek, mègis egy év alatt meglett neki a 100.000 sub. Vèlemènyem szerint nem valami különleges a lány külsőre se belsore , egyszerű átlagos , mègis annyian imádják. Most hogy abba hadja a videozást mindenki azt hiszi hogy meghalt kozbe meg csak elege lett... Nem èrtem... vagy csak tele a világ pisisekkel és azok istenítik? 😂 Mert nekem ez jött le a kommentekből.

A hibákért sorry , koszi a válaszokat előre is :)))))

2016. okt. 15. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődtem mikor ugye kiderült hogy felhagy a videózással mekkora hír lett, konkrétan 20 évesek osztották meg a cikket meg kommenteltek hogy kár hogy vége. Én nem követtem a pályafutását de láttam 1-2 videóját. Volt valami varázsa ennek a lánynak amivel lekötötte a nézőket, egyfajta kisugárzása. Valószínű ő nem más miatt akart videózni, viszont mások meg miatta. Olyanok akartak (vagy olyan híresek) lenni mint ő.
2016. okt. 15. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem már az énekesről van szó. :D

Ezt a másikat egyáltalán nem ismerem.

2016. okt. 15. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Melyik Szandi? A 90-es évek tinisztárja?
2016. okt. 15. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Milyen Szandi???
2016. okt. 15. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szandimandi. Amúgy passz, mi a suliban mindig azzal vicceltünk hogy a nézőinek a fele biztos 40 éves pedo. Szerintem az ő korabeliek voltak a nézői, 12 év körüli lányok/fiúk, de nagyrészt lányok. Sok olyan magyaros csatorna is van ahol 1 csaj mutogatja hogy mi van a táskájában, meg hogy hogyan sminkeli ki magát reggelente, és azokat is megnézik 100 ezren.
2016. okt. 15. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
egy vidi azért nem ártott volna,mert én is csak a fenyő miki féle szandira tudok ez alapján gondolni.
2016. okt. 15. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az anyja pénzes. Láthattad a házát. Kitalálta hogy felfuttatja, ő csinálta a videóikat. A sok feliratkozót meg partnercégen keresztül lehet elérni. Leszerződik egy partnercéggel, akik hirdetik a videóit Szandinak, kidobálja sok embernek az ajánlott videók közt. Ennyi a történet, nem kisugárzás vagy valami tündérmese.
2016. okt. 22. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!