Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért bunkók a mérnökhallgatók?

Miért bunkók a mérnökhallgatók?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 22. 23:01
1 2 3 4 5
 1/44 anonim válasza:
18%

mert szociális képességeik fejletlenek. Elvégre jelentős részük a számítógép előtt nőtt fel meg a könyvek fölött...a dolgokat tovább rontja, hogy nem adonisz genetikával születtek igy még a lányok se nagyon ostromolták őket.

mondjuk itt a BME-sekröl beszélek.

(végzett bme-s)

2014. ápr. 22. 23:04
 2/44 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok bunkó
2014. ápr. 22. 23:18
 3/44 anonim ***** válasza:
94%

1. mert a soft skillek (pl kommunikáció) helyett szakmai tudást építenek

2. mert iszonyatosan túl vannak terhelve

3. mert úgy érzik rajtuk kívül senki nem ért semmihez

2014. ápr. 22. 23:21
 4/44 anonim ***** válasza:
74%

#1 ezt miből szűrted le, hogy nem adonisz genetikával születtek? Az egy dolog, hogy úgy gondolod, hogy nem jár sok csaj a szakra, amin egyébként meglepődnél, hogy igen. Pécsi Pollackon több a jó csaj, mint egy bölcsész karon. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok mérnök.

Más dolog, hogy szarul fejezed ki magad. Ha valaki mérnök nem lehet jó pasi? Miről beszélsz? Az általánosításért meg nem csak neked, de a kérdezőnek is egy hatalmas leb*szás jár.

2014. ápr. 22. 23:23
 5/44 anonim ***** válasza:
70%
Én mérnöki karra jártam Veszprémben. Szerintem a többség ugyanolyan ember volt mint bárki más. Persze idióták mindenhol vannak, és bölcsész viccet is hallhattunk. Te is hallottál egyet?
2014. ápr. 22. 23:24
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha bölcsész vagy ne csodálkozz!
2014. ápr. 23. 00:17
 7/44 A kérdező kommentje:
Gazdinfót végeztem amúgy. Szinte zavaró azt hallani, hogy lesemmizik a felsőoktatás minden olyan ágát, ami nem érinti őket. A bölcsész-mérnök ellentétet meg végképp nem tudom megérteni. Miért is olyan nagy bűn, ha valaki olykor-olykor kinyit egy szépirodalmi regényt vagy leül festeni?
2014. ápr. 23. 01:05
 8/44 anonim ***** válasza:

Most ezt át szeretnéd transzformálni bölcsész vs mérnök vitává?

Semmi gond nincs a bölcsész, jogász, közgazdász stb képzésekkel, mert legalább tanulnak valamit az emberek munkanélküliség helyett, de azért lássuk be, hogy a mérnökök tudását össze sem lehet hasonlítani a humán szakokkal társadalmi hasznosságukat, jövedelemtermelő képességüket tekintve. És hidd el, hogy le lehet mellé ülni verset olvasni és festegetni is, abban a tudatban, hogy nem ebből kellene megélni.

Mérnökként végeztem, most közgazdász szakot végzek, ég és föld a kettő színvonalban, bár a munkámhoz mindkettőre szükség van.

2014. ápr. 23. 01:17
 9/44 A kérdező kommentje:

Én is ezt emeltem ki: Hogy ha ég és föld a kettő, akkor minek a vita?

Öcsémet múltkor szétszidták egy szórakozóhelyen, mert kiderült, hogy romanisztikát tanul. És ha érdekli a kultúra, akkor mi van? Szerintem jó, hogy mindenki tanul mindenfélét és ezeket meg is osztjuk egymással.

2014. ápr. 23. 01:31
 10/44 anonim ***** válasza:
A haverom is mérnökhallgató de nem bunkó. Viszont ő mondta, hogy vannak szaktársai akik bunkók. :P Hogy miért? Ugyanazért amiért a többi ember. A változásra, elfogadásra való képtelenségből.
2014. ápr. 23. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!