Az emberek miért ilyen bunkók? Fiatal lányokat is úgy tudnak sértegetni. Egyre több lány megkérdezi, hogy szerintünk hogy néz ki. Az emberek pedig bunkók tesznek az érzéseikre. Miért?
Véleményt kértek, nem lelkisegélyt.
Ha valaki szerint ő ronda, akkor nyilván nem fogja álomnőnek mondani.
Persze ettől függetlenül fogalmazhattak volna tapintatosabban is, ez tény.
Nyilván többségében éretlen kiskamaszok, vagy IQ-hiányos önbizalombetyárok válaszoltak a kérdésére, tőlük pedig ne várja senki azt, hogy elfogadják, hogy a szépség relatív. Bár mondjuk aki felrakja a fényképét bármilyen oldalra, ne várja, hogy értelmes válaszokat fog kapni.
Szerintem nincs semmi baj a kislánnyal, helyes.
De ahogy látom, az éppen aktuális agymosás működik a kérdésre adott válaszolók nagy százalékánál: "sportolj, kövér vagy". Kicsit sem fura, hogy minden nap ezt hallani a tévéből...
én nem értek avval egyet, hogy egy gyereknek ilyeneket kellene csinálnia, tök káros lehet a személyiségére, mert sokan akkor is rondának írják, ha a valóságban sokkal ocsmányabb lánnyal járnak akit szépnek is találnak, még ha a szépség szubjektív dolog is
sokan meg azt hiszik, aki mutogatja magát az szépnek is érzi és csak amiatt mutogassa mert szereti magát , nekem evvel nincs bajom, de sok éretlen személyiségű ember ezeken imád leakadni meg sértegetni és nem figyelembe venni, hogy egy gyerekről van lényegében szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!