Leszólítottam és nem érdekelte az amit mondtam neki, ennyire "bunkók" lettek az emberek?
Apja lány, "szép" kis család lehet!
Nem vagy te kicsit együgyű amúgy?
Én ilyen emberrel nem állnék szóba, nem is bánnám, ha nem köszön.Csak menjen el szép lassan mellettem, észre se vegyen!Feljelentgeti apádat semmiségért, a lánya meg ismeretlenül pletykál rólad és még te akarsz ilyen debil idiótákkal korrekt lenni?Jajj!
Igen, ezek az emberek bunkók.A legbölcsebb, amit tehetsz, hogy nagy ívben elkerülöd őket és még nem is köszönsz.Tudod, ha szóba állsz ilyenekkel, csak magadat kevered bajba.Ráadásul könnybben hisznek a lány pletykájának, ha látják, hogy beszélő viszonyba vagy velük!
Eloszor is, a kerdesed rem felreertheto. Az jon le elso olvasasra, magyarazat nelkul, hogy csak megszolitottal egy ismeretlent az utcan. Es o figyelmen kivul hagyott. Igy talan jogos is lenne az "ennyire bunkok lettek az emberek?"-altalanositasod.
A valosag az, hogy ismered oket, konfliktus van koztetek, te meg odamesz eszt osztani. Ha nem koszon, nem koszon, szive joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!