Leszólítottam és nem érdekelte az amit mondtam neki, ennyire "bunkók" lettek az emberek?
Figyelt kérdés
Egy 8000 fős településen élek, éppen el kellett rohannom a munkahelyemről, miközben mellettem gyalogolt el apám szomszédja. Ráköszöntem, ő fintorgott, félre nézett. Én erre megálltam, majd szépen megkérdeztem, van valami probléma? Nem vette észre hogy köszöntem? Mert eddig mindig kedvesen köszönt. Erre dünnyögött, hogy vmi bogár szállt a vállára. Aztán megkérdeztem, hogy X. Y. a lánya-e csak mert évek óta dolgokat talál ki rólam, durva dolgokat, és emiatt már több atrocitás is ért engem. Kifejtettem neki, hogy akinek van egy kis értelmi intelligenciája, már ha van, nem csinál ilyet, vagy ha gondja van velem, keressen fel, mondja a szemembe. Az apja egész végig a földet bámulta és mondta, mail-ben beszéljem meg vele, ha már ismerem, mondtam, hogy én interneten ilyen dolgokat nem beszélek meg, vagyok annyira emberséges, hogy szemtől szembe. És nem is ismerjük egymást személyesen! De had ne keljen a rágalmazás fogalmáról sem felvilágosítanom őt. Most tudtam meg, hogy ez a férfi pár darab gallyért fel is jelentette apámat, szóval nem igazán érte meg az sem, hogy szóltam neki, beszéljen a lányával.2014. márc. 14. 10:08
11/14 A kérdező kommentje:
akkor bocsánat, ő a bunkó, meg a családja, nem észt osztottam, hanem elmagyaráztam neki, vagy állít a lányán, aki nem is ismer engem, vagy más eszközökhöz folyamodok!
2014. márc. 14. 12:15
12/14 A kérdező kommentje:
jó, látom itt sincsenek értelmes emberek, sokan magukra ismertek az illető viselkedését olvasva, ez szomorú...
de ha majd ti is ilyen helyzetbe kerültök, hogy már szólni kell a másiknak, kíváncsi lennék mit csinálnátok, sza.rjátok le, hogy mocskolnak, ezzel megnehezítik az életeteket... persze ti is gép előtt ülve osztjátok az észt, bocsika...
2014. márc. 14. 12:18
13/14 anonim válasza:
Én próbáltam neked normális tanácsot adni.Primitív emberekkel szemben legjobb megoldás, ha abszolut levegőnek nézed.Nem köszönsz neki, rá sem nézel, nem foglalkozol azzal, amit a szemedbe, vagy hátad mögött mond.Az ilyenekkel szemben semmit nem ér, ha magyarázol neki, úgyis a magáét fogja hajtogatni, sőt csak rosszabb lesz, mert lesz alapja hogy folytassa.Ha nem törődsz vele, előbb-utóbb megunja és majd szórakozik mással.
14/14 anonim válasza:
Amire keszulsz, az szelmalomharc. Ha tudnad, h voltam mar leszbikus es terhes is. Legalabbis ezt hallottam magamrol. :) Hidd el, a legjobb amit tehetsz, az az, ha ignoralod oket.
Nem etikus vitapartnert "nem ertelmesnek" titulalni, csak azert, mert mas allasponton vagytok... De ebbe ne menjunk bele!
Hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!