Miért van manapság ennyi szélhámos? Minden területen hazudnak kijátszanak, átvernek, színészkednek, lopnak, csalnak, inkorrektek, bunkók. Mire jó ez?
pont ezen agyaltam én is, hogy pl a csórót miért próbálják lehúzni a saját barátai, kollégái, de még a saját párja is, mindenki, aki valahol pedig társai az életben.
és ha már ők, akkor ki nem.
de könyörgöm. egy csórót is?
amikre én tippelek: emberi értékek/tartás/igazi jellemek/hősök/bátrak/tisztességesek/becsületesek ma már nincsenek.
ja meg az irigység
ha nincs semmid, de mosolyogni tudsz, még azt is irigylik tőled. és megint olyanok, akiknek viszont te segítesz, vagy akármi.
#2: Azért a csórót, mert ő jólelkű, tudja, hogy milyen, mikor nincs, így ad. Vagyis engedi, hogy kihasználják.
Egy csóró.
"A baloldali liberalista értékrend miatt"
Vagy éppen fordítva. Az értékrend önmagában, önmagától nem létezik, azt emberek alakították ki szokásokkal és viselkedésmintákkal.
Azért én sok becsületes emberrel találkozom rendszeresen, nem látom ennyire szörnyűnek a helyzetet, mint te/ti. De tény, hogy egy szélhámos is képes elrontani egy egész napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!