Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért különlegesek a gazdag...

Miért különlegesek a gazdag emberek?

Figyelt kérdés
Csak azt lehet mindenhol láttni hallani hogy a gazdag bla bla bla mindíg minden a gazdagoknak jó a szegényebb emberek meg már szinte rabszolgaként dolgoznak sőt van sok ember akinek az élete csak a munkáról szól az ok hogy valaki dolgozik de megfizetni meg nem fizetik meg.Nyomják a médiában hogy egyszer élünk használjuk ki utazgatások meg minden de rengeteg ember van aki nem tudja megengedni magának és nekik az egyszer élünk dolog csak úgy telik el hogy dolgozik dolgozik és dolgozik és tengődik,ez a szomorú.Kérdem én a gazdagok nem onnan bújtak ki ahonnan a szegényebbek vagy nem ugyan oda kerülnek a föld alá,de igen akkor nem értem miért van ekkora különbség az emberek között holott mind emberek vagyunk.Szégyen ez a világ de tudom azért ilyen mert a nagyok irányítják és nem a rendes emberek.

2013. dec. 14. 12:06
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

#48-as értem én,de én emiatt lettem sikeres és tehetős,de úton vagyok a gazdagság felé,és nyilván megkövetelem a cégtől a magas fizut mert ezért tanultam és hajtottam kerestem ki az alvás szót a szótárba,és képzem magam megállás nélkül.

Enélkül mehettem volna a sikeres mekis karrierbe.

2014. jan. 23. 13:13
 52/52 A kérdező kommentje:
El hiszem neked,bár ahogy le írtad rendes munka árán nagyon göröngyös a csúcs felé az út,ezért gazdagok könnyebben a nem becsületes emberek.
2014. jan. 23. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!