Miért van az, néhány jobbmódúbb családnál, hogy dekára esznek? Ennek mi értelme? Jóllaknak egyátalán?
Mert minden nap esznek húst, ezért a szervezetük nem is kíván annál többet azon a napon.
Másrészt éppen azért,mert jobb módúak, megengedhetik maguknak, hogy másnap ne maradékot, hanem ismét csak frissen készített kaját egyenek. De azt ők is tudják, ha a maradék ott marad a hűtőben, előbb-utóbb kidobásra kerülne, márpedig nem pocsékolnak, csak ésszel költenek.
Szerintem meg fordítva látod a dolgot.
Akik nem zabálnak ész nélkül, hanem mérsékelt mennyiséget esznek, nem hússal akanak jóllakni, azok egyéb téren sem pazarolnak, takarékoskodnak, odafigyelnek arra, hogy mire költenek, és EZÉRT lesznek jobb módúak.
Ha egy szelet húst eszik valaki, de mellé normálisan körítést, zöldségeket, salátát, akkor jól lakik, és késöbb éhezik meg újra, mintha hússal tömné tele magát, ami nemcsak pazarlás, hanem egészségtelen is.
BÍP BÍP BÍP
Jajj, bocs utolsó, besípolt a bunkó paraszt mérőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!