Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért különlegesek a gazdag...

Miért különlegesek a gazdag emberek?

Figyelt kérdés
Csak azt lehet mindenhol láttni hallani hogy a gazdag bla bla bla mindíg minden a gazdagoknak jó a szegényebb emberek meg már szinte rabszolgaként dolgoznak sőt van sok ember akinek az élete csak a munkáról szól az ok hogy valaki dolgozik de megfizetni meg nem fizetik meg.Nyomják a médiában hogy egyszer élünk használjuk ki utazgatások meg minden de rengeteg ember van aki nem tudja megengedni magának és nekik az egyszer élünk dolog csak úgy telik el hogy dolgozik dolgozik és dolgozik és tengődik,ez a szomorú.Kérdem én a gazdagok nem onnan bújtak ki ahonnan a szegényebbek vagy nem ugyan oda kerülnek a föld alá,de igen akkor nem értem miért van ekkora különbség az emberek között holott mind emberek vagyunk.Szégyen ez a világ de tudom azért ilyen mert a nagyok irányítják és nem a rendes emberek.

2013. dec. 14. 12:06
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Értem miről beszélsz kedves kérdező, jobbat nem tehetsz minthogy tudomást se veszel ezekről. Felesleges ezen agyalni, én nem vagyok kommunista, de én is azt vallom hogy nincs jól elosztva a vagyon/pénz.
2014. jan. 5. 00:44
 42/52 A kérdező kommentje:
Igen a pénz az sajna ilyen hogy vérszemet lehet tőle kapni,ja bár nem is az ember mindíg is ilyen volt bármiben tisztelet a kevés kivételnek hogy bármilye volt nehogy már mindenki másnak is annyija legyen ezért van kevesek tulajdonában nagy vagyon.
2014. jan. 5. 10:50
 43/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne haragudj, de te honnan tudod, hogy ezek semmit sem csinálnak és csak pazarolják a pénzt? Követed őket lépésről lépésre? Nem szeretem az ilyen felfogást. Nekem is saját vállalkozásom van, tele vagyok pénzzel, de 0-24 órában elérhető kell, hogy legyek az ügyfeleimnek és mindent időpontra kell csinálnom, amit ugye az ügyfelek követelnek. Van, hogy hetekig 4-5 órát, ha alszom éjszaka, hétvégén van némi buli, de alapvetően be van osztva az időm minden napra és már a 2014-es évem fele teljesen tele van. Te tudod, hogy mit fogsz csinálni 1 hét múlva? Nem hiszem... Én már azt is tudom, hogy mit fogok augusztusban csinálni... Vannak, akik csalással gazdagodtak meg, nem mondom, hogy nincs, de mindenki előtt ott van a lehetőség és ha neked tálcán kínálnák pl. a politikában egy magas pozíciót, akkor kapva kapnál az alkalmon és te is ugyanúgy megtömnéd a zsebeid.
2014. jan. 5. 11:52
 44/52 A kérdező kommentje:

ma 11:52

Ezt mondtam látod hogy egy igazi vállalkozó részt vesz a vállakozásában ki sem látszik de ezek nem gyere el nézd meg saját szemeddel van jó pár fiktív cégük,ha egy csődbe megy ott van még több,van amelyik a kábszer bizniszben is benne van sőt szerintem mindnek van köze a maffiához is,de gyere el és nézd meg egész nap kocsikáznak vagy a kocsmába vagy valamelyikőjüknél kártyáznak vagy csak lébecolnak,ezt nem én találom ki ez a valóság,közben 5-6 kocsijuk van vagy sűrűn cserélgetik,házaik nyaralóik sorolhatnám és nem igazán feszítik meg magukat érte,és itt a mi városunkban már volt kommandós lecsapás is rájuk az egyiknél a hűtő fagyazstójában találtak 60millió forintot azt mondta mikor kérdezték hogy a hűtővel együtt vették,azóta is szabad lábon van most vet 20millió forintért új bmw t és csak kocsikázik meg kártyázik meg külföldre utazgatnak és nem egy ilyen van itt,azelőtt a mi kocsmánkba járt be a nevét sem tudta leírni és részeges volt de ne higy nekem 30 éve itt élek és mivel volt kocsmánk elég sokat tudnék róluk mesélni,de nevezz irígynek mert a te agyadig úgy sem jut el amit mondok.Sőt volt itt olyan is a kommandósok el vitték a fickót kora reggel a kolegám látta is ép ő dolgozott mikor másztak be a kerítésen földre nyomták el vitték 1 hónap múlva jött haza vett egy audi R8 ast és azóta sincs semmi gondja.De mondom én ezt saját szememmel látom amiket írok és nem józska mondta hogy piri hallotta ......

2014. jan. 5. 12:38
 45/52 A kérdező kommentje:

ma 11:52

Tudod az a baj hogy én túl becsületes vagyok és nem biztos hogy kapva kapnék azon az alkalmon,mikor este nyílt terepről egy szál virágot sem mertem leszakítani mert mi van ha meg látnak,használhattam ki volna helyzeteket nem tettem,ilyen aki becsületes.

2014. jan. 5. 12:40
 46/52 A kérdező kommentje:
Egyébként tudom előre én is bizonyos ideig hogy mit fogok csinálni
2014. jan. 5. 13:21
 47/52 anonim ***** válasza:

Kicsit savanyú a szőlő nálad meg néhány embernél,főleg aki az értelmiségit is támadja,majd ha alszol heti 5 órát se és egyetem mellett(ami nem ,,bölcsész szak Meki szakiránnyal") dolgozol már szakmádba vállalkozóként és napra készen kell legyen a tudásod mérnökként tehát amíg ti esetleg csajoztok meg buliztok addig én szoftverkódokat fejtek meg képzem magam szakmában meg nyelvben.És ezért magas a bérünk mert igenis ez jár,mivel egy gyári melós pont,hogy b_szott tanulni és elvolt,míg én meg sokan napi 25órát is aktívkodunk munka aztán go haza tanulni és plusz továbbképzések ak

r,pluszdiplomák.

Nem egyszerű ez,ezért kapunk mi magas pénzt ami JÁr igenis.Meg lehet próbálni a szakomat elvégezni 500 főből 10 ha végez,hoppá.

Kérdező vállalkozz,képezd magad,helyezkedj,kapcsolatot épits,ennyi törekedj a jóra és a jólétre,nem lesz könnyü nem úgy megy az hidd el én tudom,van,hogy agyalok megállás nélkül még buliban is ha kell és meló van hazajövök és kapcsolom is be a gépet most is dolgozok este 9-ig aztán edzés.Ezt kérdezem én,hányan bírnák?

2014. jan. 22. 19:13
 48/52 A kérdező kommentje:

ma 19:13

Hát köszi de nem kérnék az életedből.

Nem tudom pontosan idézni de nekem azt mondták a gazdag nem a főiskola és az egyetem elvégzésétől lesz gazdag.

2014. jan. 22. 19:21
 49/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, ebben van igazság, de világszinten a gazdagok 95%-a magas iskolai végzettséggel rendelkezik. És én sem lennék gazdag, illetve a szüleim sem, ha nem tanultunk volna.
2014. jan. 23. 12:54
 50/52 A kérdező kommentje:

ma 12:54

Szerintem az általad említett 95% nem hivatalos felmérés eredménye,szerintem meg a régi időben is pl elég sok gazdag ember lett akinek nem volt magas iskolai végzettsége,sokan ha használják az eszüket és talpra esettek nem kell a magas iskolai szint,ez meg az én véleményem.Tudok olyat aki józan paraszti ésszel lett milliomos és nem az iskolázottságtól.

2014. jan. 23. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!