Miért különlegesek a gazdag emberek?
Ha annyit összeharácsolt, hogy a kamatokból is megél úgy, hogy nem csinál semmit soha életében, akkor élősködő.
Azért van az egyik oldalon hiány(szegénység), mert a másik oldalon túlzottan nagy a felhalmozás.Ezért nem lenne szabad olyan munkáknak lenniük, ahol irreálisan magas kerestetek vannak.Semmi szükség rá.A szükség a pénzre azok körében lenne, akik keményen dolgoznak, hasznot állítanak elő, mégis tengődnek.Pedig ők is megérdemelnék a
magasabb életszínvonalat!
Mi jobbat, hasznosabbat tesz egy gazdag, mint egy egyszerű dolgozó?Mennyivel ér többet egy művész vagy egy gyártulajdonos egy életet mentő orvosnál, tűzoltónál, vagy péknél aki gondoskodik róla, hogy legyen kenyered?Semmivel nem ér többet!Mégis milliókkal többet kap.És ez logikus, hogy ellenszenvessé teheti a gazdagokat.Nem lehetnek egyszerre gazdagok és mindenki által szeretettek is...A sors fintora!De ugyebár a szegényeket sem mindenki szereti?!
ma 11:26
Teljesen igazad van a pénznek nem így kéne megoszlania,mert a gazdag pont a kisemberek végett lesz gazdag tehát inkább segíteni kéne a munkás szegényebb embereket mert míg ők végig szenvedik az életüket addig a sok f...kalap meg él mint marci hevesen,sajnos a pénz nem a kisembereknek készült úgy néz ki hanem a nagyoknak mint eszköz míg a szegényebb embereknél csak látogatóban van és mindíg gondot okoz.
tegnap 12:38
Az lehet de ha a kis emberek nem robotolnának a gyárakban akkor nem igen lenne felszerelés amivel megtehetnék hogy életet mentsenek vagy akár meg tervezzenek egy épületet vagy bármi más.
Ha a paraszt nem dolgozna, az úr éhen halna!Minden munka így minden ember egyformán fontos.Jó egye fene, keressen a gyárvezető meg a professzor havi száz milliót.De akkor a munkás is kapjon legalább 500 millkát, abból már ő is szépen megélne, ahogy megérdemelné, és nem lenne elégedetlenség!
Csak sajnos a tanult, jól behelyezkedett réteg azt hiszi, csak mert van egy papírja, meg kényelmesebb állása, ő már többet is ér és alanyi jogon csak neki jár jólét.Lófitty jár neki...
ma 17:37
Hát rengeteg gazdag hülye mint a segg,pl ott vannak a cigány és sok magyar vállakozó is,itt felénk is van a fickó analfabéta de cserélgeti a drága kocsikat
"Hát rengeteg gazdag hülye mint a segg,pl ott vannak a cigány és sok magyar vállakozó is,itt felénk is van a fickó analfabéta de cserélgeti a drága kocsikat"
Csak nekem ellentmondásos ez a mondat? Ha valaki analfabéta annak hogyan lehet egy sikeres és működő vállalkozása? Savanyú a szőlő itt néhány válaszolónak, ne irigykedjetek...én se teszem, pedig én se vagyok gazdag.
ma 21:50
Én nem vagyok irígy csak nem tetszik hogy az én és mások által munka után fizetett pénzem el csalják és igen is lehet analfabéta is gazdag csak egy jó ügyvéd kell nekik aki felkarolja őket hogy ő is meg gazdagodjon de ha nem hiszed gyere el ide hozzánk és mutatok pár idiótát aztán meg nézem mi lesz a véleményed.
ma 21:50
Ezeknek olyan vállalkozása van hogy nem kell semmit csinálniuk se dolgozni se semmit csak kocsikáznak meg pazarolják a pénzt meg ilyenek nem úgy mint egy normális vállalkozó aki tesz is valamit a vállalkozásáért ugyan úgy megfeszíti magát hogy el érje a céljait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!