Miért különlegesek a gazdag emberek?
Figyelt kérdés
Csak azt lehet mindenhol láttni hallani hogy a gazdag bla bla bla mindíg minden a gazdagoknak jó a szegényebb emberek meg már szinte rabszolgaként dolgoznak sőt van sok ember akinek az élete csak a munkáról szól az ok hogy valaki dolgozik de megfizetni meg nem fizetik meg.Nyomják a médiában hogy egyszer élünk használjuk ki utazgatások meg minden de rengeteg ember van aki nem tudja megengedni magának és nekik az egyszer élünk dolog csak úgy telik el hogy dolgozik dolgozik és dolgozik és tengődik,ez a szomorú.Kérdem én a gazdagok nem onnan bújtak ki ahonnan a szegényebbek vagy nem ugyan oda kerülnek a föld alá,de igen akkor nem értem miért van ekkora különbség az emberek között holott mind emberek vagyunk.Szégyen ez a világ de tudom azért ilyen mert a nagyok irányítják és nem a rendes emberek.2013. dec. 14. 12:06
21/52 A kérdező kommentje:
Azért élvezem ezt csinálni mert ilyenkor jön ki az emberek legvalója,most sem csalódtam
2013. dec. 14. 13:10
22/52 anonim válasza:
Azért szoktak általában a gyökerek gazdagok lenni, mert az élet kompenzálni akar.Akinek tehát nincs más erénye, annak pénze van.De ettől még nem különlegesek.
23/52 anonim válasza:
Semmiért. De mivel gazdagok, sok mindnet megvehetnek, sok mindent megtehetnek, amit mások nem, ezért irigylésre méltó a helyzetük. Ez adja a "különlegességüket".
24/52 A kérdező kommentje:
Végre két normális válasz,köszönöm véger vannak még normális emberek akik nem rögtön hülyézéssel kezdik.
2013. dec. 14. 16:56
25/52 anonim válasza:
A KÖZPONTOZÁS TENNE TÉGED IGAZÁN GAZDAGGÁ!
27/52 anonim válasza:
Szerinted egy gazdag ember még véletlenül sem lehet rendes, igaz? Nem tudom, hogy miért kell ennyire ellenszenvesnek lenni velünk...
28/52 A kérdező kommentje:
tegnap 12:23
Akkor bocsánat gazdag a gazdagtól
2013. dec. 16. 02:06
29/52 anonim válasza:
A gazdagság szerintem attól függ, hogy ha mostantól ne, dolgoznál, akkor mennyi ideig tudnád eltartani magad? Nem szerzel semennyi pénzt, csak azzal rendelkezhetsz, amit eddig megszereztél. A legtöbb ember pár hónap alatt tönkre menne. A igazi gazdagok viszont sok évig, akár életük végéig is elélnének. Ez alapján mond meg, hogy gazdag vagy -e.
30/52 A kérdező kommentje:
ma 20:36
Szóval arra gondolsz aki már annyi pénzt szerzett hogy lehetetlen elkölteni,mondjuk költekezési szokástól is függ,ha most van 3milliárd forintom csak tán el tengődök életem végéig.
2014. jan. 2. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!