Férfiak! Mit gondoltok a karrierista nőkről?
megfordulok olyan helyeken esténként ahol vannak ilyen nők.
teljesen más, mint a normál, hétköznapi, otthon vagyok, babázok, mosok főzök, takarítok típusú nők.
lehet a gondolkodás miatt, sőt biztos!
ált velük van egyéjszakás kalandom is...
apa ellátja a bajukat.
azért is könnyű felszedni őket, mert titkon ők is vágynak arra, amit feljebb írtam a másik féle nőkről, meg mindene ami ezzel jár, de be kell azzal érniük, h néha egy pasi elrendezi a dolgukat.utána baromira kedvesek, bújnak, kaját csinálnak, dorombolnak, de amint kialusszák magukat, reggel újra előjön belőlük a karrierista nő!
Az első megmondta a tutit.
Ha becserkészed pumpálhatod egész éjszaka, de másnap jaj!
Valamiért szégyenlik a női énüket és felveszik ezt a kemény stílust.
Amúgy 5 percet nem laknék ilyen nővel.
Azzal egyetértek, hogy sokan arra vágynak, hogy átlagos nőies nők lehessenek. De nem mindenki "változik vissza".
Van egy pár nő ismerősöm, aki azért volt kemény, mert ezt követelte tőle az élet, amikor egyedül volt. De közben arra vágyott, hogy ő lehessen a gyenge nő. Aztán amikor rátalált a férfi, akkor bizony igazi családanya lett és eltűnt a kemény, karrierista nő.
nem alkalmatlanok, hanem inkább feladják ezt a törekvésüket az anyagi javakért.fontosabb nekik az, mint egy kapcsolat, amiből házasság is lesz.
és mikor előjön belőlük az igazi nő, mert ugye a hormonoknak nehezen lehet parancsolni, ha a vérben elérnek egy szintet, kiöltöznek és valamelyik szórakozóhelyen női mivoltukból kivetkőzve rávetik magukat az első normális pasira, akivel aztán egész éjszaka orgia lesz.
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok és nő vagyok: Nem a pénz teszi, hogy ki nevezhető átlagon felülinek. Téves önkép, hogy valaki ezt határozza meg önmagáról, miközben mások nem így látják. Csak lesajnálni tudom.
Igen, elég felháborítóak a mondatok, amiket idéztél, mindenkinek más az érték, más a fontos, relatív, hogy ki az átlag ember. Nem egy bölcs dolog úgy hangoztatni a sikerünket, hogy ellentétet állítunk fel, amivel sértünk másokat, még nevelő szándékként sem korrekt.
Pedig en is karriert akarok epiteni es megis lesz. Mindjart vege az egyetemnek, nekem meg a fo celom az, hogy karriert epitsek. Nem azt mondom, hogy megakarok gazdagodni csak annyit akarok, hogy normalis eletem legyen. Lassan negy eve nem volt kapcsolatom de ehhez semmi koze. Negy ev alatt egy olyan embert nem talaltam akivel jo lett volna egyutt.
Magamra akarok koncentralni es folyamatosan fejlodni. Ha lesz pasim jo ha nem nem . Ezen valtoztatni nem tudok ugyhogy minden energiam a sajat jovombe fektetem. Amit magamert teszek azt senki se veheti el tolem es nagyon buszke vagyok arra, hogy minden nap kuzdok a celjaim elereseert es tudom, hogy egy sikeres jovo all elottem. 25 eves vagyok
Elmentem dolgozni :) szep napot mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!