Egy karrierista 19-éves egyetemista sráctól mennyire normális az, hogy egyáltalán nem igényli a hölgyek társaságát?
Társaságot nem írhattam, mert a munkámból adódóan tárgyalásokra járok. 2 évvel ezelőtt kezdtem el az üzletet, s 6-7hónapja nőtte ki magát.
Mára már egy saját házzal-és egy új Audival rendelkezem.
Nappali tagozatos diák vagyok. Szabadidőm egyáltalán nincs. Nincs időm aludni sem, maximum napi 4-5h-t. Tehát nem sportolok, nem kapcsolódok ki. Nincsen hobbim sem.
-Én meg vagyok elégedve az életemmel, mert egy szegény, de intellektuális családból(tanárszülők..) származom. Egyáltalán nem érzem hiányát az ellenkező nemnek, sem a buliknak. Igaz, kiskorom óta ambiciózus vagyok-és küzdőszellemű!
A kérdés azért lett kiírva, mert szüleim, ismerőseim is azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már valakim.
-Szerintetek ez helyén van ?
Ha neked így a jó, akkor mi a kérdés?
Én spec. nem tudom elképzelni, hogy így is boldognak lehet lenni, de ha neked jó, hát egészségedre.
Nyilván nem mondtam, hogy helyénvaló az életmódom. Rááldoztam az életem a pénzre.
Viszont mivel én benne vagyok, így nem látom át annyira tisztán. Hallgatok másokra, hiszem hogy csak a jó szándék vezérli Őket: ezért lett kiírva a kérdés.:)
Manapság eleve kimutathatóan az a trend érvényesül, hogy kitolódik a fiatalok életében a családalapítás ideje, úgyhogy egy 19 éves egyetemista esetében, aki még ráadásul dolgozik is a tanulás mellett, nem hiszem, hogy ez olyan nagyon különös lenne.
Meg valószínűleg eleve olyan típus vagy, akinek fontos szempont a szakmai előmenetel és ebben a korban ez még felülírja a társas kapcsolatokat. Ilyen is van.
De egyébként az, hogy kiírtad ide ezt a kérdést, nem jelenti azt, hogy valahol azért te magad is úgy érzed, hogy talán mégiscsak kellene időt fordítanod a lazításra, bulizásra, ismerkedésre, pártalálásra?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!