Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egyetemista vagy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egyetemista vagy egy végzett szakmunkás kellene inkább?

Figyelt kérdés

Milyen fiúra pályázol? Aki 22 éves és egyetemre jár, vagy aki 22 éves és végzett szakmunkás(kőműves, festő...)

Az egyetemistának diákmunkája van ami az egyetem finanszírozása miatt van, a szakmunkásnak a tavaszi, nyári időszakban van munkahelye.

Egyik se iszik és nem is cigizik, kinézetre sincs nagy különbség olyan értelemben hogy egyiküknek sincs piercingje, fülbevaló, tetoválás, igénytelen bajusz stb...

2013. febr. 27. 14:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Te most akkor egy lány vagy aki a pénzre hajt inkább? Tehát egy szakmunkásnak van fizuja az egyetemista szerényebb anyagi háttérrel rendelkezik és ezért meditálsz....

Az említett felek belső tulajdonságai elhanyagolhatóak mint látom...

Széééééééééép.......

2013. febr. 27. 14:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez teljesen mindegy. Nem a végzettsége miatt fogok valakibe beleszeretni.
2013. febr. 27. 14:02
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Az egyetemista is lehet tahó, meg a szakmunkás is lehet egy intelligens ember. Az iskolai végzettség nem az intelligenciáról árulkodik, hanem a szorgalomról.
2013. febr. 27. 14:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért írod, az igénytelen bajuszt együtt a tetoválással meg a piercinggel, mintha azok is valami negatív dolgok lennének? Egyáltalán nem érdekel, ki hogyan cicomázza a testét, agyon van-e varrva, vagy nem. Egyébként nem érdekel, mit csinál, egyetemista ember is lehet tapló meg unintelligens, szakmunkás is lehet értelmes és tájékozott. Nekem az a fontos, hogy értelmes legyen, humoros és tájékozott, nyitott gondolkodású. Ha egyetemista, akkor egyetemista, ha bokáig kivarrt kőműves, akkor az.
2013. febr. 27. 14:15
 5/13 anonim ***** válasza:
A belső értékek sokkal fontosabbak!! Majd rájössz.. ;)
2013. febr. 27. 14:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy írsz erről a piercingről meg tetiválásról, mintha akinek lenne, az már nem is lenne normális emberi kinézetű. Ez mekkora baromság.

Meg az is, hogy ilyenen agyalsz. Az iskolázottság nem határozza meg az intelligenciát és egy egyetemet végzett ember is végezheti McDonalds-ban (nem diákmunkásként), meg egy szakmunkásból is lehet végül egy jól kereső vagy vállalkozást indító ember.

Egyáltalán nem tetszik a kérdésed, mert hülyeség.

2013. febr. 27. 14:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Olyanra "pályázok", aki rendelkezik annyi értelmi és érzelmi intelligenciával, hogy kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhessünk, és aki feltétel nélkül szeret és elfogad úgy, ahogy vagyok. Szerencsére már megtaláltam ezt az embert, aki most egyetemista, de sokáig dolgozott biztonsági őrként előtte. Nem ez a lényeg.
2013. febr. 27. 14:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Egy banki alkalmazottnak nem lehet tele a karja tetoválásokkal mert nem alkalmazzák, de lehet ez bármilyen irodai munkás.

Viszont egy hentes, kertész, traktoros, kőművesnek simán lehet tetoválása. Ez persze nem azt jelenti hogy van is neki.

De ha meglátsz egy csávót aki tele van tetoválva, piercingje van, fültágítója akkor nem gondolod róla hogy bankfiók vezető vagy egy mentőtiszt.

Nem a pénz miatt kérdeztem. Nem indul hátrányból az aki festő, kőműves vagy hentes?

2013. febr. 27. 14:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akinél hátrány, azzal nem kell foglalkozni. Ma már nincsenek királylányok, csak csajok, ők meg semmivel sem érnek többet, mint egy kőműves.
2013. febr. 27. 14:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem azt a fiút válaszd, akivel jobban érzed magad.

Az én férjem mezőgazdász (szakmunkás), én pedig tavaly diplomáztam előadóművész szakon. Lett volna egy hasonló végzettségű fiú, mint én, aki nagyon kitartóan udvarolt nekem, de én mégis a férjemet választottam, mert Őt szeretem!!! :)

2013. febr. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!