Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki, hogy az egyetemista lányok szexszel keresik meg a pénzt a tandíjra?
Rengeteg lány hirdeti magát és sok 18-20 éves. Érdekes módon pesten, nem pedig vidéki falvakban.
Ott távol vannak a szülőktől, amúgy is pesten tanulnak.
beszamolok.hu Nézd csak meg.
Mert nagyon sok, fiatalabb "professzionalis" hirdetö azt allitja magarol, hogy nem hülye, mint a raklap, hanem egyetemista.
De az is teny, hogy vannak lanyok, akik ugy latjak, hogy maskepp nem oldhatjak meg anyagi gondjaikat a tanulas evei alatt. De tendenciarol szo sincs, mert azok a lanyok is a legtöbb esetben talalnak maguknak olyan parkapcsolatot (vagy parkapcsolat-feleseget), ahol szempont, hogy a pasi fedezheti költsegeiket.
Én taliztam egyel rendszeresen,Kaposváron volt,tudtam hova jár,milyen szakra,albérletre kellet neki a pénz.
Végzett a sulival,igy most másikat keresek . 37 F
Igen szerintem is a legtöbb hirdető lány kamuból beírja,hogy egyetemista/főiskolás,holott a környékén nem volt felsőoktatásnak soha.És mivel rengeteg az ilyen hirdetés azért hiszik sokan,hogy általános jelenség.
Amúgy én is jártam egyetemre,de egyetlen egy évfolyamtársam volt akinek köze volt hasonlóhoz,de neki is csak 1 fix pasija volt aki "szponzorálta".Az meg szerintem olyan khmm... határset.De se úgy,hogy hirdette volna magát neten,"maaszásszalonba" dolgozott volna vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!