Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki, hogy az egyetemista lányok szexszel keresik meg a pénzt a tandíjra?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy honnan veszik ezt az "információt". Fiú vagyok, de őszintén szólva érdekesnek tartom ezt az egész elméletet. Oké, a bulvárlapok mindig találnak zűrös egyedeket, akiket aztán meginterjúvolhatnak, de hogy ez egy valós tendencia lenne... kétlem.2013. febr. 13. 18:44
11/24 anonim válasza:
Onnan szedik, hogy vannak ilyen lányok, de nem mind!
12/24 anonim válasza:
Akiről írtam ő arc nélkül hirdette magát,küldtem fotót,majd ő is,majd tali.
Nem aláztam meg,normál kapcsolat volt,persze szex,pénzért,de nagyon lelkes volt,s volt még 2-3 pasija rajtam kívül,utána már nem hirdette magát s nem tudták a barátai hogy mit csinál.
13/24 anonim válasza:
Mert sajnos tényleg sokan kényszerülnek erre.
Azóta lett felkapva a téma, amióta a két, magukat újságírónak nevező illetők könyvet írtak erről.
14/24 anonim válasza:
Körül kell nézni pár szexpartner kereső oldalon. Tele vannak ilyen hirdetésekkel ...
15/24 anonim válasza:
Utolsó de épp azt mondjuk,hogy a legtöbb nem is egyetemista.Találkoztam ilyennel aztán azt se tudta,hogy januárban vizsgaidőszak van :-)
16/24 anonim válasza:
azért mert sok ilyen lány van! és pont ez a tendencia, egyre inkább elterjedőben van a fiatal és csinos, de emellett még az értelmes lányok körében is. semmivel sem keresel annyi pénzt mint kur*válkodással! pár év alatt meg van egy lakás ára!
17/24 anonim válasza:
Voltam Budapesten két alkalommal két különböző egyetemista lánnyal,részben ebből fizetik az albérletet!
18/24 anonim válasza:
16-os pár év alatt megvan egy lakás ára...eléggé el vagy tájolva.10 ezret kér egy ilyen csaj 2-3 órára...Nagy a konkurancia jó, ha összeszed havi 100 ezret.Ebből nem sokkal több esélye van pár éven belül lakásra mint bárki másnak.Örül ha kifizeti az albit,kaját és kész,ha meg még tandíjat is kell neki fizetni,akkor pláne...
19/24 anonim válasza:
#15: Kalandozom ilyen oldalakon és az én tapasztalatom szerint nagyobb részük nem kamu ...
#18: Az ilyenek hol vannak? Mert én olyat tudok, akik óránként kérnek egy tízest ...
20/24 anonim válasza:
Hát ahogy én a legtöbb évfolyamtársamat elnézem,nemhiszem,hogy bárki fizetne nekik szexért.Zömében,szemüveges,pattanásos,igénytelen cuccokba járó lányok,átlag körüli vagy azalatti kinézettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!